Inte igen......suck............

Och då har man fått ont i ryggen igen då.....
Nu ska jag inte jobba på 5 dagar så jag har tid att vila upp den nu. Ska i och för sig ut på roadtrip men jag ska ta det så försiktigt jag bara kan. Får väl dricka lite alkohol så att jag blir lealös i kroppen... ;)

Undrar när de tänder brasan här på Våxnäs... Kanske ska ta en liten promenad dit ner sen...

Köpte räkor förut som jag ska frossa i!! Duoval på det så 3 points för räkorna och några till för vitlöks-såsen.

Lyssnar på Brolles nya album. Såå jäkla bra! (Tack Jenny för tipset ;) )

åhhhhhhhhhhhhh vad det värker..........dags för en dos panodil och diklofenak...........brukar hjälpa tillsammans med vila.

Kram kram

Helvetes kväll

Är helt slut efter gårdagens bravader på jobbet... Ska gå och stämpla in nu så jag skriver mer om det i morgon.
Malin tog min closing i morgon så jag tar hennes dag på tisdag!

Ciao

Lördag

I natt har jag tro det eller ej, fått sova och har inte störts av katterna. Däremot har Jimmy fått smärre utbrott på dem under natten. Han börjar känna av pollenallergin nu och att ha två katter i lägenheten gör kanske inte saken bättre för han. Men var ska vi göra av Sixten? Han och Slobban gick ju inte i hop, så vi kan ju inte bara låta honom vara?!
Skönt att Tusse har en lekkamrat nu så att han slipper väcka mig klockan 5 varje morgon med att jama som besatt och sitta på min rygg och tycka att jag ska gå upp....

Har nyss röjt lite. Bytt gardiner, tvättat arbetskläderna, plockat disk och dammsugit. Katterna var ganska rädda och Sisxten har inte kommit fram än...Tror att han är bakom soffan i datarummet för Tusse ligger nedanför den och nästan skyddar lillen... De är så söta ibland...(när de sover dvs...)

I dag ska jag jobba kvällen. Inte det roligaste man kan göra en lördagkväll kanske. Till råga på allt är det I2-marten och då kommer det säkert massa fjortisar som drygar sig och håller på. Tur att jag har Zandra med mig ikväll. Vi kanske kan kasta ut dem tillsammans. Jag håller upp dörren och hon kastar ;)...

Nu ska jag slänga mig i duschen för jag tänkte ta en tur på stan innan jag börjar. Tänkte titta på skor och byxor. Behöver verkligen jeans!

Kram Candy

+14,7 grader i skuggan


Nu har våren verkligen tagit över! Har suttit ute på balkongen i dag igen med min kaffekopp, nyaste nummret av Hus&Hem och 2 sollapande katter som sällskap. Underbart!

Ska gå 8-17 i morgon. Stackars Jenny är sjuk. Från början skulle jag och Sam koka ur fritöserna men nu ser det ut som om jag ska ha skiftet, Sam preppa (oh my god...) och Johan koka ur fritösen. Fan..... Sam är ju inte den mest snabbaste att göra saker...Men man har varit med om värre... Har ju en idiotsäker lista att gå efter. Annars blir det smäll....Nä då.... jag är faktiskt ganska snäll....

Jag och Charlie ska träna Body Balance idag kl 18. Jimmy ringde förut också och berättade att han är på väg ner till Mellerud för att möta upp nån med cykelgrejor... Så han blir sen hem han med.

Helena ringde på förmiddagen (morgon för mig...kl 11...) och vi bestämde träff den 2 maj. Det är inte ofta vi ses men när vi väl gör det så blir det alltid roligt och givande. Våra liv är ju ganska olika. Hon har två barn, 2 hundar, stort hus och ströjobb hit och dit så det gäller att planera!

Här kommer lite bilder från mammas kalas!



Nej nu blir det balkongen igen med lite kaffe!

Candy - solkysst pingla

Snart

är det dags att dra iväg på min första arbetsintervju på vääldigt länge.... är faktiskt nervös....

VAD FAN SKA JAG HA PÅ MIG!!!!!???????

Sol, viktminskning och latte

Måndag och väldigt fint väder. Och på det ledig!

Idag har vi varit på VV på lunch och alla tre hade gått ner. Jag -0,9 kg, syrran -1,2 kg och mamma -1,4 kg! Så det är bra att vara på fest ibland ;) Jag har nu 2 kg kvar tills min 5:e guldstjärna.... Det betyder alltså - 15 kg....

Lunchade med Jenny på Mat&muffins förut och tog även en sväng på stan i affärer. Hittade snygga skor på Wedins som båda ville ha. Får väl se om jag köper dem...

Sitter på balkongen nu och dricker en latte, solar och bloggar. Det är livet det!

Tyvärr blir det inget bröllop i Stockholm den 14 juni. Det är framflyttat. Tyvärr vet jag inget datum än men det visar sig nog snart. Trist att en person ska förstöra för så många...

*jag finns här för dig Åsa, det hoppas jag att du vet*


I morgon ska jag på intervju...lite nervös är jag  allt.. Bäst att leta reda på mina betyg och sånt som ska med... och vad fan ska jag ha på mig?? Hmmm.... inte för uppklätt men heller inte slavsigt.....

Nä nu ska jag fortsätta sola och lyssna på min nya favvolåt: I´m yours med Jason Mraz


soliga hälsningar Candy 

Åhhhh..........

........mår inte bra.............

Var på mammas 60-årsfest i går.....och man mår som man förtjänar....

Nu vankas det kalas här hemma också.. Om ca 40 minuter stormas lägenheten av folk....

Det enda jag vill är att krypa ner under täcket med en stoor fet pizza...........innehåller minst 40 points..........jag vet...

Bilder från i går kommer när mamma har varit här med kameran.... Ska bli kul att se....

Over and out..........

Sålt min första klänning

I dag har jag sålt min första egensydda medeltidsklänning till Charlies syster Jennie. Känns bra.

Jag erbjöd henne att köpa min allra första klänning som jag hade första gången jag var på medeltidsveckan. Och det ville hon. Den är vit underklänning och grön överklänning. Eftersom jag inte kommer att använda den igen så är det lite trist att den bara hänger i garderoben när den kan användas av andra.



Så,, 200 kr fick jag för den. Helt ok!
Ska bara läggas upp lite sen är den klar!!

Nu ska jag nog ta och dra mig i säng.. Har en låång dag framför mig i möra. Ska hjälpa mamma att göra potatissallad i morgon och det blir på förmiddagen.. Sen är det väl full rulle hela dagen kan jag tänka mig.

Kram kram

Oj oj oj!

Är ganska glad just nu! Glad och nervös....  Sitter just nu på min sista rast och syndar med en BKOOL.. men jag firar ju bland annat det vackra vädret utanför som man med all säkerhet missar eftersom att jag slutar 20 idag.

Sixten kommer hem till oss idag. Det blir nog high life det första dygnet. Det brukar det ju vara hemma hos mamma och pappa när de inte har träffats på ett tag...

image149

Han är så söt den lilla gangstern...

Mamma ska ju ha fest på lördag så det är väl inte så bra om han är där hemma. Mycket stoj och sånt. Det är bättre att han får vara med polaren Tusse och hitta på bus!

Nä nu ska jag snart stämpla in!!

See you later!!!

"Biljetterna tack"

Söndag kväll: R.I.P Engla *sov så sött bland änglarna* och samtal från huvudstaden

 Fick samtal från Per-Inge förut och de ville att vi skulle komma ändå. Klart att vi gör! Då blir det rajraj på Gröna Lund på lördagskvällen!! Fan vad skoj!!

Läste på text-tvn nyss.... 42-åringen erkänner att han mördat 10-åriga Engla.............

Jag kan inte fatta hur en människa kan ha ihjäl ett barn, ja en annan levande varelse överhuvudtaget.
 
Tankarna går ikväll till Englas föräldrar, familj och vänner.......

Trist

Fick veta i går kväll att det troligen inte blir nån möhippa/svensexa för Åsa och Peringe den 31 maj. Men jag hoppas på att de inte planerar nåt annat den helgen. Jag har ju redan köpt tågbiljett....så jag vill allt åka ändå...fast utan aktiviteten möhippa....men de kanske ångrar sig... Orsaken var väldigt privat så det tar vi inte här...

Nu ska jag åka till jobbet, 8-17 idag, sen ledig i morgon =sovmorgon...och VV...........

Höres!

Candy

fredag morgon

och jag ska snart åka till jobbet. "Kul".......

Fy fan vad jag är stel i rygg och nacke.....trött på detta nu..........

see you later

/Candy - stel som en polkagrisstång.....

Arbets-EKG

Syrran hade ringt under tiden jag tränade. Hon berättade att de skulle ta ett arberts-EKG på pappa idag. Sen var det inte säkert att han skulle få komma hem idag. Vi får väl se. Ska ta och ringa henne och höra lite mer vad de sa.

Idag har jag tjänat i hop 6 aktivitets-POINTS än så länge. Skönt. Pratade med min personliga tränare, Jenny, som sa att jag inte ens skulle tänka på att börja köra Bodypump. Jag måste stärka rygg och mage, och då är det core, Body Balance, styrketräning med mitt speciella program och ev lite Pilates. Har funderat på att testa Activio på cykel. Det är pulsmätning på spinningscyklar.. Låter spännande. Jag fick i alla fall ett par cykelbyxor med stoppning i röven av Jimmy igår. De satt hur bra som helst.

Nu ska jag äta bulgursallad med mozzarella och kyckling. MUMS!!!!!

Later!!


Onsdag och skitväder!

Inget nytt på pappa-fronten i alla fall. De har pratat om att göra ett arbets-EKG så vi får väl se vad det visar.
Ronden gås kl 11 så efter det vet vi mera.

Nu ska jag åka och träna. Ska bli skönt. Efter det ska jag sola en sväng och sen ev basta lite.

Är ledig i dag med och jag ska försöka att greja lite här hemma idag. Det behövs verkligen!

Over and out!
//Candy

                   
Johanna och pappa                    Pappa på julen 2007

Min älskade pappa har ont!

Min syster ringde runt 14-tiden och talade om att de var påväg till akuten. Pappa hade fått ont i hjärtat när han jobbade med att bygga den nya altanen.

Han åkte ambulans och syrran och mamma kom efter i bilen. Och jag slängde mig på cykeln. Det gick fort bort till akuten kan jag lova!! Tur att man inte bor såå långt ifrån...

Väl där så hade de börjat ta prover, EKG, blodtryck mm mm. Han hade lite känningar i bröstet, det kör till ibland sa han.

Så nu ligger han under EKG-bevakning och de ska ta blodprover var tredje timme. Hoppas att det inte är nåt allvarligt. De hittade inget i de första proverna de tog, som tydde på någon hjärtinfarkt.

Det kan vara så att han har överansträngda muskler kanske. Han jobbar ju ganska flitigt med altanen, men nu får han lov och ta det lungt!!

Hoppas att alla berörda får sova någolunda bra i natt. Vi kan ju inget göra ändå, det är ju upp till läkarna och sköterskorna.

Om han inte kommer hem i morgon så blir det en sväng till avdelningen på besökstiden i alla fall.



♥ Min pappa ♥

Trögt

Hade bara gått ner 0,2 kg förra veckan...men det var ju åt rätt håll i alla fall....

Idag skulle jag ha varit på pilates kl08.30 men när klockan ringde 7 så hade mitt täcke gått i baklås och ögonen vägrade öppna sig.
Tvingade upp mig själv och avbokade det snabbt på datorn.

Tänkte äta frukost först och se hur det blir sen.

Min rygg vill inte bli bra. Från att ha haft ont lite då och då när jag gör saker jag inte borde till att ha ont hela tiden, så ser mina dagar ut nu... Vi får väl se hur detta slutar....

Kram Candy

Det känns som om det är vår...

Ljusare på kvällarna, det är ett gott tecken!

Jag kunde inte hejda mig, utan började sy på Saras klänning i går och nu är det inte mycket kvar att göra på den.
Vi har ju två mantlar att sy också, så det är verkligen dags att sätta fart.
Vi var hem till mamma och pappa på kaffe förut. Sixten fyllde 1 år i dag och vi sa även grattis till han... Mjau tack, sa han då ;)

Jag fick för mig att pröva mammas medeltidsklänning som jag sydde förra året och se på fan, jag kunde ha den!!!
Så nu har jag verkligen klänningar att välja mellan i augusti.

Kom på nu att jag skulle visst ha varit på promenad på Malin idag. Men vi får ta det en annan dag helt enkelt. Träffar henne i morgon för då är det VIKTVÄKTARNA!!

Inget bra på tv heller, så jag tror väl att jag ska ta tag i disken istället för att sitta här...

Kram Candy med vårkänslor!

Lördagen

I dag har jag, Sara, Erik och Oliwer varit och köpt tyg till Saras medeltidsklänning. Den blir vinröd med svarta kilar. Kommer att bli hur snygg som helst!
Vi skulle åka till Lågprisladan och köpa tyg till mantlarna också men vi var 8 minuter för sena för de stängde 13...
Åkte och hämtade syrran för att dra till BK och köpa mat. Sen åt vi hemma hos mig.

Vi hann klippa ut bitarna till klänningen, så nu är det bara att börja trolla med nål, tråd och en gnutta fantasi!
Ska nog börja att sicksacka runt i dag så får vi se hur långt jag orkar. Det tar på ryggen nåt så fruktansvärt att sitta och sy...

Sen är det klart också att Johanna tar hand om Oliwer när vi är borta. Skönt för dem att komma bort en sväng själva och att få läängta riktigt mycket efter gose-Olle!
Tror faktiskt det är värst för Erik...

Kram Candy


Oh my god!

Att tömma olja och bära hinkar var inte det bästa jag kunde ha gjort i går. Fy satan vad det har knakat och värkt i ryggen i natt... Det började redan på jobbet när vi closade.. Tur att jag är ledig tre dagar nu!

I dag ska jag träffa Jenny vid 12 för fika/lunch och lite flängande på stan. Ska se om jag kan hitta nåt tyg till min nya medeltidsklänning som jag lyckades förstöra i går när jag fick för mig att tvätta den innan jag skulle lägga upp den osv. Så nu är kilarna och fodringarna i ärmarna INTE beigegula utan någon konstig gråblå färg och det blev inte fint!
Funderar på vinrött eller till och med svart. Får se vad jag hittar. Ska åka ut till Lamberget sen och se vad de har...

Charlies syster åker alltid till Gotland och medeltidsveckan. Jag har erbjudit mig att hjälpa henne med klänning om hon så vill. Charlie skulle säga till henne i alla fall.

Gjorde färdigt mönstret till Saras klänning i går, för det vi hade ritat har jag råkat förstöra när jag la ner det i min mapp..men nu är det helt igen! Det enda som återstår är omvandlingen till rätt storlek och det krävs lite tankeverksamhet så att man breddar och drar in på rätt ställe..Annars blir det lätt lite tokigt...

Nä nu är det frukost och dusch som står på agendan!!

Kram Candy

Tusse och den svarta katten

Tog ut Tusse i kopplet en sväng förut. Träffade en söt liten svart katt som inte kan ha varit gammal...
De var vääldigt nyfikna på varandra i alla fall...




Det kändes i solen att våren är påväg i alla all....skönt!

Torsdag

I dag har vi "storbesök" på jobbet, av Daniel Garpenbeck som är chefen på NSP. Har nog turen att inte beblanda mig med honom idag för jag jobbar kväll och börjar inte förrens 16. *hoppas,hoppas,hoppas*

Gick 12-21 i går. Tråkigt... hände inte speciellt mycket kan jag säga... Men det gick relativt snabbt ändå. Hatar att gå sådana tider. Går ju hellre 8-17 om man säger så... Hela dagen är ju förstörd annars...

Ska ta och ta ut Tusse i koppel sen när jag har ätit frukost och duschat. Han jamar så fruktansvärt, eller skriker för att vara exakt... Så det är nog dags för årets första promenad i koppel här hemma.

Vi ska vara "barnvakt" åt Sixten (syrrans katt) när hon åker till Sunsvall/Åre den 21 april och en vecka frammåt. Mamma och pappa ska ha Slobban, Touse katt.. Tror i alla fall att det blir så.

Jag vill vääldigt gärna skaffa en kattunge till..... tror inte att jag får det för Jimmy.....
Men om jag bara kommer hem med en och säger att det inte är ångerrätt på den så kanske...;)...he he he....


Nej nu måste jag äta frukost..!

Kram Candy


Onsdag

Ja, då var det onsdag då... Jag ska jobba 12-21 idag. Och i morgon är det kvällen som gäller. Sen är jag ledig fredag, lördag och söndag.
Sara och jag ska handla tyg och sy på lördag. Nu är det verkligen dags att sätta fart med det.
Det tar längre tid än vad man tror om man ska sy 2 vådmantlar och en klänning+ att jag inte är riktigt klar med min än.... Får ont i ryggen bara jag tänker på det. Men det är ju samtidigt kul!!

Nu ska jag fixa lite med disken innan jag drar till jobbet!

Kram och puss i massor!
//Candy

Lite bilder från förr...

Tittade lite i mina gamla fotoalbum från tiden innan digitalkameror och mobiler med snajsiga inbyggda kameror...

Här kommer lite bilder på mina två underbara små godingar (som inte är så små längre utan 16 och 14 år...har dem som vänner på facebook nu...)


Nora (gula byxor), Maria (klänning) och jag fikar på Jacob´s



Nora i källartrappen

Och sen hittade jag två söta kort på Antonia från första gången hon var med ner till Liseberg och husvagnen (som då stod i Fjällbacka, utanför Grebbestad)

   
Söt tiger eller hur?!


Lyckan var stor när vi åt jordgubbar till frukost!

Nej nu ska jag ta och hänga tvätt och städa lite. Mycket behövligt! Måste ju testa vår nyinköpta dammsugare...

Kram

Äntligen!!

I går var det dags igen att gå till Viktväktarna och väga sig. Så här efter påskens alla godsaker så har man kämpat på ganska tappert den senaste veckan. Och det har tydligen gett resultat för jag hade gått ner 1,9 kg!!
Och därmed fått min fjärde guldstjärna!! Så nu har jag gått ner 12,5 kg totalt sen den 10 december.

Min konsulent Maria-Therese berättade även för mig att jag hade gått ner 10% och fick en nyckelring också.
Så nu har både jag, mamma och syrran fått en sådan, och jag är så STOLT!!

Nu har jag ett nytt mål... Innan så var det ju att jag skulle väga tvåsiffrigt innan vi åkte till Gotland i sommar (den 1 augusti), men det målet är ju redan avklarat. Så nu är mitt mål att gå ner 8 kg till för att då vara nere på 90 kg.
Det är bra med mål, och helst realistiska sådana.

En liten beräkning: Det är 18 veckor kvar tills semestern. Om man går ner 0,5 kg i veckan så blir det ju 9 kg.
Ha! Inte alls orimligt!!!

Provade min brudklänning i går också......Oh my god! Den var ganska stor.... Jag har minskat 2-3 storlekar i kläder, så det är väl inte så konstigt...

I dag är jag ledig, förutom AL-mötet kl 15-16. Måste in till stan och lämna tillbaka mina mönster som jag har lånat. Det gick inte att låna om dem på internet. Jag har ju haft dem sen 8 januari så det är väl fler som vill låna.
Så nu ska jag skanna in lite mönster på datorn, så att jag inte behöver låna om dem igen..

So long!!

En 10% mindre Candy

Ps: Se upp för alla aprilskämt idag... Läste i NWT att du kan göra din egen bensin...Inte så troligt kanske...DS