Utflykt till Haninge, Sundbyberg, Rissne och Barkaby

Har varit på sightseeing och shoppingtur idag med. Bland annat inhandlat nya köksknivar, doppresent till Philip, spännen till Sara och Eriks mantlar. Dock inget tyg till Sara för det var jättedyrt. Har varit på Barkaby Outlet och det var en hel del att se. bland annat en helt affär full med Pumakläder (tänkte på Jenny direkt..).
Nu tar vi igen oss en sväng och ska snart börja göra oss i ordning inför kvällen då det blir grillat till käk, och sen vid sju åker vi ner till stan och tar en drink på en uteservering för att sen ta båten över till Grönan..där vankas 5 kamp!!!
Hoppas att inte bli sist den här gången.....också.....

Återkommer med bilder!!


Kram kram i hettan!!!

6 timmar med shopping

Började dagen med en promenad på 40 minuter med Tarzan runt halv 9. Redan då var det 18 grader varmt ute.
Sen blev det god frukost och dusch för att sen åka ner till City vid halv 11 och lämna hunden till Åsas pappa.

Sen gjorde jag och Åsa stan. Jag köpte inte nåt annat än det jag hade planerat att göra. Yves Rocher, Lush och en liten del av doppresenten till Philip. Provade sushi för första gången och det var helt ok!

Nu vankas det tacos! Och rosévin!!

Jimmy kommer i kväll också...är lite kramsjuk faktiskt...

Tjenare....igen...

Nu är man framme i Skogås och har till och med gått och lagt mig. Vi har en låång och härlig dag framför oss på stan i morgon så det är bäst att ladda batterierna när man kan! Vi har varit på promenad med Tarzan, jag och Åsa. Det var skönt. Ska på morgonpromenad i morgon innan frukosten också.

Det ska bli superbra väder i helgen. Väldigt varmt också, så det blir jeanskjol och linne i morgon. Och solkräm på! Skönt!

Ozzy skötte sig bra på tåget, inte ett mjau ens. Det enda som var läskigt var när vi hade klivit av tåget och det började låta när det skulle åka iväg. Men det var också det enda...

I morgon ska jag äta sushi för första gången i mitt liv. Det ska bli spännande!

Nu måste jag nog ta och sova!

Godnatt alla!!

På väg

Nu är vi påväg och är någonstans mellan Degerfors och Hallsberg. Det är lite speciellt att åka X2000 för det skakar inte som vanliga tåg. Det är svårare att gå i gången då, precis som om man är full ju... Sitter bredvid Jenny och Ozzy. Frågade konduktören om det var någon som har bokat platsen men det var det inte, så jag kommer att sitta här hela resan. Vi är nu tydligen i Hallsberg. Fort går det... Om 1½ timme är vi framme..
Åsa kommer och möter mig så ska vi ta pendeln hem. Per Inge är och spelar fotboll..

Ozzy är lugn och han har inte sagt ett ljud hittills. Bara i bilen påväg till stan.. Duktig katt!!

Ha det!!

X2000, jag, Jenny och Ozzy!

Nu, om 10 minuter kommer pappa och hämtar mig! Åhhh det ska bli så skönt att komma hemifrån en sväng!

Ska hämta upp Jenny och Ozzy på vägen också.

Såå.....................SO LONG!!


Utan fuskfärg

Det blev ingen spraytan idag... de höll på att renovera nere i källaren och kunde inte ta helkropp utan bara ansiktet och armarna. Men det är ju på benen jag vill ha ju...
Så jag bokade om tills den 4 juni istället. Då blir jag snyggt brun till dopet i allafall. Tur att det ska bli bra väder i helgen så att man kan få färg på sig den naturliga vägen istället. Annars får jag fuska med krämen från apoteket... Det blir mitt projekt i kväll.

Och Malin ringde förut och sa att jag är ledig i morgon!! JIPPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 6 DAGARS ODÖDLIGHET!!!!!

Packdag, skäm bort dag och onsdag

Jopp, nu har jag äntligen lyckats bestämma mig vad jag ska ha med för kläder. Det ska bli superväder så det blir inga långkalsonger med i allafall.
Men en långärmad tröja och jeans åker med uti fall att...

Nu ska jag käka lunch och sen ska jag till ICI för renovering. Ska bli hur skönt som helst!

Kort inlägg men det enda jag hinner med just nu och det är ju alltid något!

Kram kram


OER 73 %

Fan inte bra alltså...vi tappade 7 % från förra gången... Men Malin G gjorde ett sju helsikes bra jobb!!

I morgon är jag ledig och då ska jag till ICI och skämma bort mig själv! Brynplock, pedikyr och helkropps spraytan! Det ska bli så sköönt!
Hoppas att min tid på torsdag blir tagen, då är jag ledig onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag.. Gött gött!
*hoppas hoppas hoppas*

Fy vad svårt det är att packa...vet liksom inte vad man ska ta med sig...

Nu är det tv!

Kram Candy

Minus 0,5 kg!!

Uhuu vad skönt det känns ska ni veta!! De här dagarna blir det till att spara MASSA points inför helgen... Kan ju slinka ner ett och annat glas vin då kan jag tänka mig... Får väl se om Åsa har lite mintlikör vi kan festa loss på som förra gången. Ska väl försöka att inte vara så jäävla bakis när vi ska gå på stan den här gången.
Och för första gången i mitt liv så ska jag prova på att äta Sushi! Bra mat för en Viktväktare talade min konsulent om för mig idag ;)

Min syster gick ner hela 2,5 kg förra veckan! Hejja henne!! Hon kan bara hon vill! Det är ju helt otroligt hur lätt allt går bara man gör sin checklista.  * alla dessa jävla checklistor överallt....är det inte på VV så är det på jobbet  *

Fast det förståss, det är ju roligare att fylla i VV:s checklista för där ser man i allafall resultat... Gick igenom checklistorna på jobbet inför vår kommande OER... är lite trött på det just nu...det var ju inte bara en lista utan för hela maj och en hel del i april också..

Nu ska jag snart gå och se på tv...CSI börjar 21. Men innan dess så blir det nog ett litet varmt skönt bad.

Later!!

Candypop

*bara tre dagar kvar....*

Sy-maraton

Idag ska det sys för hela slanten! Sara kommer hit om ca 2 timmar. Hon ska även sova över så vi ska ha pyjamasparty ;)

Nu måste jag sätta igång....Det måste röjas lite här hemma innan...

Heddå!

Bilder från vårruset 2008

Nu har jag äntligen fått tummen ur att lägga in dem på datorn.




Årets lag: Malin, Zandra, Charlie, Tess, Carin och jag!

Nästa år har jag planerat att springa, eller i allafall lunka! Det är ju ett mål i allafall! Och mitt mål är att då även ha lyckats skrapa bort minst 20 kg till!!

Idag ska jag jobba closing och sen är jag ledig fredag, lördag och söndag. Det ska bli skönt. Sara kommer hit på lördag och då ska vi sy så det ryker. Dagarna och veckorna går så himla fort nu så det är bäst att få klart allt så fort som möjligt.

Det som är kvar att fixa är
* Saras klänning: lägga upp den, sy i ärmar och sy halsringningen
* Min klänning: Lägga upp den, sy in den (!) i midjan och sy halsringningen.
* Erik och Saras mantlar: inhandla tyg och sy dem.
* Spännen till ovanståendes mantlar. Ska köpa dem i Stockholm nästa helg.

För hoppningsvis har de kvar ylletyg på Stöllige Bengt i Ilanda, men annars får jag ta en sväng till Sundbyberg när jag är i Stockholm. Där har de garanterat. Frågan är bara vad det kostar... Jag köpte ju 5 meter ylletyg till min mantel för bara 249 kr förra året på Ilanda...Att köpa en helt färdigsydd mantel i butik kostar ju 1200 kr och uppåt... Inte så kul kanske, för man vet ju inte hur mycket man kommer att använda den...

Har ju Jennies klänning och sy färdigt också. Funderar på att sy en ny överklänning till henne också... Hon skulle vara fin i blått hon med. Ska prata lite med Charlie också om färgen först.

Nä nu ska jag göra nåt vettigt, som hänga tvätt till exempel....

Kram kram på er

Yabba dabba dooo!!!

Nu har äntligen paketet från Ellos kommit med klänningen som jag har väntat så länge på... Men den var lite för liten än så jag hoppas att kunna ha den på Gotland...Nåt att kämpa för i allafall...

Snart ska jag och Jimmy ut och gå. Jag skulle ha varit och tränat idag men tar det i morgon innan jobbet.

So long!


En hel påse med browniebitar...

...hade jag gått upp....Dvs 0,3 kg....

Det var ju bättre än 0,5...

Nu jävlar är det hårda bud som gäller.....

....usch jag är hungrig..........

Då var det måndag igen då..

Har lyckats byta bort min closing i dag med Mackan så jag går dagen i morgon i stället.
Vaknade väl för ca 45 minuter sen. Tusse är hemma nu så det blir inte till att ligga och dra sig inte! Han tycker att jag ska vara vaken... Gud vad jag har saknat den katten! Han har inte varit hemma på ca tre veckor nu pga massa olika saker! Men han har det väldigt bra hos mamma. Massa god mat, Sixten som lekkamrat och en nybyggd altan att leka och sova på. Sen är de ute i sele varje dag också... Snacka om att ha det bra!

Fy vilken dag det var på jobbet i går. Drickan funkade inte i kassan och restaurangen. Den var +20 grader... Sen var det mycket folk och lite personal... Men ändå så tyckte jag inte att det såg så farligt ut på timförsäljningen. Men ibland kan det ju kännas värre än det verkligen är.

Closingen gick väl sisådär... Vi hade inte lyckats att förstänga speciellt mycket, dvs nästan inget alls... Och det krånglade på kontoret också... Siffrorna levde fan med mig, men hem kom vi till slut.

Ska och väga mig idag och jag befarar en viktuppgång tyvärr.... Tror att det handlar om +0,5 kg... Nu blir det hårdkörning i alla fall två veckor! För på torsdag nästa vecka far jag!!! Det är alltid skönt med minisemester!

Nu ska jag se om jag ska ut och gå eller dra iväg och träna en sväng... svårt att bestämma mig...

*Over and out*

Vårrus och rea på Gina!

I dag ska det rusas i Karlstad! Vi är ett lag i år med! Mycket kul!

Ska dra in till stan för att kolla in rean på Gina Tricot. Hoppas att jag finner nåt. Linnen är ju alltid gångbart! Blir nog en sväng till Make Up store också...

Lyckades kortsluta DT:kassorna i natt...oopps...så går det när man leker med vatten...

Var där i morse och fixade skiten. Vi var ju inloggade hela natten och det var inte så bra ju..Tur att det går att ändra i efterhand...Gissa om jag var trött när jag åkte dit. Hade typ sovit tre timmar eller nåt...kändes som om jag var full när jag cyklade dit..ha ha..

Nä, nu drar jag in till stan!

Hade!!


BK på Glada Ankan!

Hade en väldigt trevlig kväll i går. Åkte dock hem vid 12 när det stängde. Zandra var så snäll och skjutsade mig och Charlie hem. Gött att inte behöva gå hem i stövlarna. Hade nog med att gå den korta biten hem till Johan och Emma på Kasernhöjden..

Kvällen började hemma hos dem för lite fördrink och möte. Jag hade köpt små skumpaflaskor till de som var med och hjälpte till den där lördagen när alla Värmlands raggare och mer där till verkligen tyckte att Burger King is the place to be..

Så stort tack till Aura, Charlie, Hind, Zandra, Ida och Sandra!!!!

Nu kommer lite bilder........som seden bjuder..........



Det var de bästa bilderna i alla fall. När man är på krogen och ska ta kort blir det lätt lite smått suddiga och väldigt konstiga vinklar på bilderna. Men håll till godo!

Mot personalfesten!

Nu ska jag snart bege mig hem till Johan för lite möte först och sen blir det Glada Ankan för käk! Det ska bli gött!

Återkommer med bilder från kvällens bravader eventuellt i möra!

bye!

Ja ja ja!!!! Min femte guldstjärna!!!

Var iväg och vägde mig förut. Och det visade sig att man verkligen går ner i vikt när man skriver sin checklista. Varför gör man inte det då, varje vecka?? Ren lathet kan jag ju säga...

Så nu till minskningen: -1,7 kg och totalt -15,5 kg!!!! I´m so fucking great!!! Om jag får säga det själv....

Jag, mamma och Johanna har tillsammans gått ner 43 kg sen i december. Det ni!

Nu är det snart CSI!

Godnatt!!

Sydag och Viktväktarna

Har varit ledig idag med och jag har hunnit med en hel del här hemma.
* Rensat min garderob, så om nån behöver kläder i strl 50-52 så säg till. De är alldeles för stora för mig...Jippie!!

* Tvättat kläder och plockat in

* Sytt på Charlies systers medeltidsklänning. Alldeles snart färdig. Ska bara lägga upp den och sy halsringningen.

* Bokat tid på ICI för spraytan och lite annat smått och gott.

* Ätit lunch.

Och nu ska jag hoppa in i duschen för att dra till stan och fixa lite ärenden. Hämta nummerlapparna till Vårruset på torsdag och in på systemet en sväng också...

Återkommer med resultat för vägningen....hoppas på nedgång....

Candy- längtar grymt till minisemestern i slutet av maj och till Visby...

Städning och sol!

Det har varit skönt att vara ledig idag. Vi tog oss en välförtjänt sovmorgon tills lite efter 10 och sen drog vi i gång och städade. Skönt att ha fått det gjort.
Sen åkte vi ut till mamma och pappa för lite fika. Slappade i solen och kollade på när pappa målade på den nya altanen.

Såg även på Formel 1 från Turkiet. Ett självklart söndagsnöje för familjen Persson...Finns det nåt mysigare än att sova söndagsmiddag till formel 1 bilarnas vroom vroom.... ;) Massa vann tror jag och Hamilton kom tvåa...eller nåt....

Nu väntar jag på att min pastagratäng med bacon och spenat ska bli klar. Är vääldigt hungrig..

Nu kom Jimmy in och började prata om stolar till vardagsrummet. Vill ha klädda stolar med hög rygg. Vet ej om vi ska ha i skinn eller tyg..hmm....i-landsproblem...

Nä, skriver mer sen!

Kram Candy

Lördag och strålande sol

Ska snart åka och jobba och solen lyser för fullt ute redan. Men i morgon är jag ledig och ska nog hinna sola lite emellan varven..
Vi ska ha storstädning hemma så vi får väl se när vi kommer utanför dörren...

Kram kram

Inte så farligt som jag trodde

"Bara" +0,2 kg... Det känns som om det är mer kan jag säga....

Snart kommer Jimmy hem och vi ska ut och gå med stavarna! De säger att man ökar sin förbränning med 40% och det är ju bra! Ska se om vi kan gå den längre rundan idag. Det är ju så fint väder ute och fortfarande varmt!

Sen blir det mat och lite tv. Måste isäng tidigt idag för jag går dagen i morgon.. har sovit vääldigt länge nu på morgonen när jag har varit ledig...Kommer nog vara en zombie i möra....

I kväll är det Viktväktarna

och jag har grym ångest. Har ju inte ätit bra mat i helgen om man säger så. Men i går fick jag min vilja fram och lyckades laga Grekisk pyttipanna som ofta är en succé, även denna gång. När jag sen berättade att det var Viktväktar recept så trodde de inte på mig först, men Jimmy bekräftade det. I alla fall så blev det bra.

Hoppas att jag inte har gått upp såå mycket...+0,5 är acceptabelt. Nu är det hårdhandskarna som gäller!!!
Jag vill ju gå ner 7 kg till fram tills semestern i alla fall och då får jag nog skärpa mig lite.

Nu ska jag äta frukost och sen blir det nog en sväng till livskraft!

Nu ska vi åka

Jimmy kom nyss hem och slängde sig in i duschen. Så om ca 30 minuter så är vi väl påväg ner till Mia och Matz i Frändefors! Det ska bli så kul och skönt med en liten minisemester!

Later

Återbud i sista sekunden

Slog på mobilen nyss, tur var väl det. Helena hade skickat mess om att hon var tvungen att ställa in. Det kan lätt bli så när man har barn och dagis är inblandat. Ja ja, vi får helt enkelt ta det nästa vecka! Undrar vad jag ska hitta på då... kanske ta mig en sväng ut till Bergvik kanske. Ska ringa syster tror jag...men hon jobbar nog...jopp det gjorde hon.
Ska ta mig en sväng och strosa i affärer. Skönt att göra det när man är ensam och ingen frågar om jag är klar snart och går ut och sätter sig på en av bänkarna utanför affären med de andra gubbarna... så jävla typiskt karlar.

Ha, nu är jenny med på msn! Ska gå på stan med henne! Får ta en sväng till Bergvik sen!

Kram

Tidig fika

Helena kommer och hämtar mig klockan halv 10 för lite fika. Vi har inte träffats sen i september förra året, men pratat destomer i telefonen. Nu hittade vi en dag som båda var lediga på så det var bäst att slå till.

Just nu är det perfekt resväder ute. I och för sig kan ju det ändra sig tills i kväll. Det är mulet och ca 10 grader varmt ute.

Nä, nu ska jag återgå till min kaffekopp och min tidning!

Kram på alla

Torsdag kväll och trött på precis ALLT!!

Fan att Jimmy ska jobba i morgon.... Just nu vill jag bara dra här i från........ allt känns piss och allt blir bara jävligt fel!!!

Får väl se om lite tacos och pannacotta gör mig på bättre humör...Jäkligt tveksamt..........