Mot kallare tider

I morse var det kallt kan jag lova. Termometern visade -6,8 grader ute... BURRR! Men jag ska inte klaga, jag älskar vintern och väntar på att den första snön ska falla. Jag blir alltid så glad då! Det jag däremot inte tycker om är när det är kallt inne. Sov i mysbyxor och munkjacka inatt och jag var inte ens svettig när jag vaknade... Det var då ca 19 grader inne.

I går var det lunch med de forna BK-brudarna hos mig. Det blev kycklingsallad och fruktsallad och en massa bebisprat! Angelika hade med sin Albin på 2 månader och senare anslöt sig Carins Saga, 4½ månad, då pappa inte hade någon mat att bjuda på. Vilken tur att mamma Carin alltid har käket med sig!

Tyvärr tror jag att jag har börjat fått sk "mjölkmage". I dag har det gått bra för jag har inte ätit något med vanlig mjölk i. Fick köpa laktosfri mjölk igår, och ska inhandla mjölkfritt smör och yoghurt i dag också. Får hoppas att det hjälper.

Troligtvis tar jag och Victor oss en tripp till Hammarö sen. Buss är roligt att åka tycker min son.



Tänk vad det skulle vara skoj....

.... att någongång få vara frisk! Är det inte Victor så är det jag eller Jimmy.
Jag kände i tisdags kväll att det var nåt i halsen...som en golfboll ungefär... Men det går väl över, tänkte jag.
På onsdagen när jag vaknade så hade golfbollen växt till en tennisboll...inklusive feber, ont i kroppen och ögonen (hade lite problem med linserna, men jag vägrar ha glasögon på jobbet...de är i vägen).
Eftersom jag skulle öppna så fick jag snällt åka till jobbet och försöka få in någon istället för mig, vilket inte är så lätt dessa dagar, då vi inte är många al kvar. Chefen skulle på rcmöte, och den andra arbetsledaren gick kvällen dagen före. Men lyckades få in Leon som skulle ha gått kväll... Men de löste det säkert för jag har inte hört något från dem.
Sov 4 timmar när jag kom hem, sen var det bara och hämta yrvädret på dagis.
Är hemma idag med, men Victor är på dagis. Ska hämta honom 15.30 så lite tid finns till vila. Har fortfarande ont i kroppen, men kurerar mig med honungste, panodil och sömn.

Den 19 novmeber åker jag och Jimmy till Ullared! Tjohooo!


Jaha...

Lite långt emellan inläggen, men i bland så hinner jag bara inte.

LITE VARNING FÖR VISSA ORD... SLUTA LÄS NU OM DU INTE TÅL "SMÅBARNSFÖRÄLDER-SPRÅK". En del är vääldigt känsliga... torrisar :)

Victor har haft det lite jobbigt den senaste veckan... Dålig i magen, diarré och det resulterar i dålig verkan på hans ep-medicin. Så i tisdags morse fick vi ta kontakt med avd 12 på sjukhuset och fick rådet att ge han en extra dos medicin. Han svarde bra på det. Nu verkar det vara bättre i magen. När det var som värst så fick vi byta ca 5-6 gånger på natten ( han är förvövrigt torr på natten, har varit det länge nu..) och måånga på dagen. I natt har jag inte bytt en enda gång, en i morse full i b.... Och hörde nu att det brakade till så jag får väl ta ett varv in till skötbädden med lilltrollet snart.

Vi har sovit på Hammarö i natt och både jag och Victor har sovit som änglar, som alltid när vi sover här...

Långpromenad på mer än en timme förut satt vääldigt skönt! Victor har sovit 1 tim och 45 minuter nu på fm och det är skönt för honom då medicinen gör honom extra trött, nu när han har fått börja om nästan...

Blir hemma från jobbet idag, i morgon och troliten på fredag också.. Jobbar dock helgen då Jimmy är hemma och jag inte får Vabba när han är ledig. Vi vill ju ha koll på Victor så att inte anfallen kommer igen.