Inför nyår

...så har jag gjort mig till att vika lite servetter. Det är faktiskt väldigt roligt med lite annorlunda vikningar på bordet än det vanliga. Har även handlat lite till maten som jag ska göra. Det blir mangokyckling, och till efterrätt blir det vit chokladpannacotta med hallontäcke. Det är såå mums! Jag har köpt en mindre fetare "grädde" till mig så att jag också kan äta. De övriga får vanlig.

Vi har inte haft någon OER än...och de har ju inte så många dagar på sig att göra den... I morgon eller på måndag. Och kommer de på måndag så är de allt bra dumma!

Nu ska Jimmy greja med den bärbara och den här datorn så jag får avsluta här...

fortsättning följer....

Kram Candy

Nu är det över.....

....julen alltså.... Känns ganska bra, trots att jag tycker om julen. Är mycket nöjd med mina julklappar och de jag har köpt till mina nära och kära var också bra.

Jag var på bio igår med mamma. Vi såg Arn. Mycket bra. Har fått alla böckerna av syrran i pocket så nu kan jag läsa dem om igen. Fick även "Förföljd" av mamma ( fortsättningen på "Brännmärkt") som jag läser nu.

Åsa och Per-Inge har åkt hem nu och vi har nyss kommit hem från middag hos Kurt och Ingrid. Runt 18 tiden ska vi hem till mamma och pappa. Käk där med....fan...tycker inte att jag gör nåt annat än äter.... Nu måste det bli hårda tag, med rätt mat och mer motion. Ska se om det är nåt som passar i morgon efter jobbet... Jag går dagen i morgon istället för kvällen... Malin ville byta och det säger jag inte nej till!

Nä, nu ska jag ta och greja lite här hemma!

Kram Candy

Lite för snabb där....

...Eftersom min dator får lite fnatt ibland när jag lägger upp bilder här så råkade jag trycka på publicera...

Jag har i allafall varit ledig idag. Promenad med syrran och pappa, handlat lite käk tills ikväll då jag ska laga wokad biff med sesamfrön på viktväktarvis! Låter gott, eller hur?!

I morgon blir det till att köpa färdigt alla julklappar. Har syrran, Per-inge och Åsa, något mer till den nya bebisen (nu när jag vet vad det blev, en kille..) och ev nåt mer till Jimmy. Får se vad jag hittar. Sen ska vi handla mat och sånt inför helgen som kommer: skinka, grönsaker, dricka, bröd mm mm mm. Systemet också. Nu SKA jag ta och köpa den där jättegoda likören som jag drack på Korriander lite tidigare i höstas. Frangelico heter den. En nötlikör. Blir väl bara att ta väääldigt lite av den. Men då räcker den längre. En 3:a av den och jag har förbrukat mina points den dagen.

Nä nu ska jag sätta mig och se på lite tv och slå in två julklappar!

Såg att Tokio Hotel kommer till sverige den 3 april. Antonia är helt gaalen i dem. Får se om det finns biljetter kvar. Kostar 325 kr eller nåt sånt. Vore ju kul att åka, bara hon och jag. De spelar på Hovet i Stockholm. Sovplats är nog inga problem!

See you later!!

Candy


Åh så vackert

........det var i skogen i förmiddags, när jag, pappa och min syster var ute och jagade points! Himlen var aldeles blå och träden var vita av frost. Ca -10 grader ute, men det är tur att det finns bra kläder. Tack Stadium för det! (Partisk kanske??)

image135


image136


10 års-jubileum

image134

Ja, inte 10 år sen vi gifte oss men 10 år sen vi blev tillsammans!!

Och jag är fortfarande kär!!

Ny spis igen

I morse kom våran nya spis, den här gången en 70 cm spis. Som dessutom passade... Man kan inte lita på att folk kan mäta rätt ju.... Den vi fick först var en 60 cm spis och då glipade det ju rätt så rejält på båda sidorna.
Hmmm....ska vi bygga om erat kök eller ska vi byta ut den....Det var ju svårt att komma på den enklaste lösningen...suck.... Karlar säger jag ......

Och nu har jag frågat..... Om man får ha fondvägg i lägenheten.... Jimmy sa bestämt att det får man inte alls...men TJI fick han!!! Klart att man får det!!  Så nu är det inget som stoppar mig!!!  Här ska tapetseras!! Först och främst i hallen, men sen blir det sovrummets tur och förhoppningsvis vardagsrummet också men det har lägst prioritet.

Jag vill ha nogat/ caffe latte färg i hallen och i sovrummet vill jag ha åt det svart/vita hållet. Vi får väl se om jag får min vilja igenom. Jag har ju en ganska så stönig gubbe som är såå rädd för förändringar och sånt som är modernt. Helst av allt vill han väl ha träpanel i hela lägenheten...blä!

Hans syster ringde förresten i söndags kväll och började skälla ut honom angående julfirandet hos deras mamma som vi ska ha den 23 december.
Eftersom Per-Inge och Åsa kommer på kvällen så ville de bjuda oss på mat då.
Så vi sa att det blir ingen Uppesittarkväll för oss då. Däremot har vi inte sagt att vi inte kommer på dagen/eftermiddagen.
Hon tycker att vi skjuter undan henne (deras mamma) hela tiden. MEN ÄR DET VÅRAT FEL ATT DE ÄR SKILDA OCH INTE KAN VARA I SAMMA RUM???????? NEJ, JUST DET!!!! 
Det är ju det som är så krångligt... Bjuder vi hit alla på tex kalas (vi har ju fyllt 30 båda två nyligen typ) då måste det delas upp så att de inte kommer samtidigt. Snart skiter jag i det och säger en tid och den som vill komma gör det.
För de är ju i alla fall vuxna människor. Tror jag i alla fall....

Jimmy ringde och pratade med sin mamma direkt efter att han hade lagt på och frågade varför inte hon säger till när hon blir ledsen och sårad. Hon var lite paff för så var inte fallet. Jessica överreagerar så jäkla mycket!!
Jag tror jag vet vart skon klämmer.... men det ska jag inte dra upp här....

Nu ska jag i alla fall käka frukost och fortsätta att röja lite här hemma. Ska börja jobba kl 16 och går closing.

Har fått mitt schema för v 1-5. Inte en enda closing! Gött!! Vi ska börja städa själva nu och min rygg klarar verkligen inte av sådan städning. Inte nu i alla fall, men kanske längre fram.

Kram från JulCandy


Första vägningen

Ha ha!!!! Jag har gått ner 3,3 kg!!! Fy fan vad gött! Nu gäller det ju bara att vara lika duktig som jag har varit förra veckan.

Läste i Restaurang-guiden också. Kan äta Sunny Chicken baguett med sallad eller morötter också för 7 points.

Vi var och åt tacos hos mamma och pappa förut. Mycket grönsaker men även lite chips.. FYYYY MIG!
Lämnade Tusse också så att jag får sanera här hemma innan vi får besök till jul.

Nu ska jag lägga mig och läsa Alla tiders Historia. Häpp!!

Kram en liite lättare Candy!!

Lite bilder från igår...



Alla var glada utom Zandra kanske som fick vänta JÄÄÄTTELÄNGE på sin mat! Dåligt tycker jag!

Men annars bra!!

Lucia

Ja idag är det Lucia och jag har en alldeles egen lussekatt!! Tusse heter han och tycker om att väcka mig på morgonen genom att jaga vääldigt klagande....Det är såå synd om honom att han inte får gå ut på balkongen....snääällllla släpp ut mig, låter det som han säger. Hummf....Tok....

I alla fall....Vi var på möte i går och det gick bra. Det tamaste (och gladaste kanske) mötet vi har haft, Kan bero på att inte JP var där och snurrade till allt...

Sen blev det mat på Glada Ankan. Åt ju tonfisk men den var lite vääl genomstekt. Ganska torr, men resten av maten och mitt enda glas med vin var gott. Satt och surrade tills klockan var 12 då jag gav upp. Kände att jag var lite trött i kroppen, ryggen och sen var jag så gryymt sugen på att köpa lite mera vin, men mina POINTS räckte inte till det så jag gav upp och åkte hem. Jimmy hämtade mig vid teatern och sen bums i säng. Så nu har jag nästan gått upp och ska jobba 12-14 idag. Drar nog iväg och tränar lite sen och så måste jag fixa julklappen till Ingrid från Per-Inge och Åsa.

Ska lägga in lite bilder från gårdagen också, alldeles strax....

Kram Candy

Min första utmaning...

....kommer i kväll. Vi ska på middag efter mötet. Och då vankas det inte Viktväktarmat precis. Men om jag väljer det jag har planerat så kan jag klara mig undan på 8, max 9 points. Det ryms ju i min ram.

Frukost : 5
Lunch: 7
Frukter: Clementin, äpple och päron: 0
Middag: Tonfisk med bakpotatis max 9

21 points. Jag får ju äta 32 idag för jag sparade ju 4 från igår.
Så i morgon är det 28 som gäller igen, för att vara på den säkra sidan.

Nu är det frukost!

Kram Candy


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Om ca en halvtimme kommer Mackan och hämtar mig (vi har nu gjort honom till våran privata chafför...)
Ska snart dra på mig galastassen för det är ju smoking som gäller i kväll ;) ha ha ha....
Nädå...men finkläder var det ialla fall.....
Möte först på Scandic City och sen käk på Glada Ankan. Beställde Grillad Tonfiskkotlett med bakad potatis. Får se om det är lika gott som det låter!  Det kanske blir Harrys efteråt också...börjar ju inte förrens 12 i morgon och går till 14. Liten glidartid där.....gött......

Första dagen

...som jag räknar points. Det går faktiskt rätt så bra. Har varit ute och gått med stavar i 50 minuter med syrran och pappa idag. Så där har jag skaffat mig 4 st aktivitetspoints. Jag får spara points en vecka och nu samlar jag i hop lite tills i morgon då det säkert blir lite käk efter Värmlandsmötet.

Gött att frukt (förutom några undantag som t ex banan och russin) är 0 points. Det är ju bra att vi har frukt på jobbet då också.

Till helgen blir det julbak och julgodis (som jag inte får nalla för mycket av...) med Antonia. Vi ska även gå på museét på lördag förmiddag, hon och jag. Jimmy ska ut och kolla julklapp till mig tillsammans med min syster.. Spännande!!

Nä, nu ska jag nog ta och dra mig till jobbet och se om Jenny har lite tid över för lite snack.

Kram Candy



PS: Jag har ett litet mål.... Vill gå ner i alla fall 10 kg tills vi åker till Gotland.. Om jag går ner 0,5 kg i veckan fram tills då så har jag gått ner 17 kg. Man kan ju alltid ha ett mål..DS

PS 2: I ett paninimeal med morötter och mineralvatten är det 7 points!! Kan vara bra att veta DS

Nu var det länge sedan

jag uppdaterade här. Men jag har ganska mycket för mig just nu...

Idag t ex ska jag till Viktväktarna och registrera mig. Ska dit med mamma och johanna. Det ska bli spännande...

Som vanligt kommer jag på detta inlägg i sista sekunden men får ta mig i kragen och skriva ett längre inlägg ikväll.

Kram Candy