ÄNTLIGEN!!!

Nu har jag semester....men tror ni inte på fan att vi ska ha AL-möte kl. 19.00. Jag kan vara med tills senast halv 9 för sen ska jag på bio med Antonia och Veronica. Vi ska se Harry Potter. Hoppas att den är bra!

Nu blir det käk och sen duschen!

Kram Candy.......-........5 dagar kvar tills Visby!!

Jag har hört...

........att min blogg är beroendeframkallande.....Kul!!!!

Ska äta och sen ska jag färga håret.

Kram Candy som har EN dag kvar att jobba!!!

Ledig fredag!

Gött gött med ledig dag. Det har ju inte varit så mycket jobbande denna vecka pga sjukdom...men men. Det är ju alltid kul att vara ledig och vara frisk nu!

4 jävla arbetsdagar kvar tills det är semester! Sen spärrar jag vissa nummer för inkommande samtal både till mobilen och hemtelefonen.....
Sov visst läänge idag..skönt...och när jag sen sätter på mobilen så har jag missat samtal från.....ja just det..........






JOBBET!!





Nu ska jag tvätta lite, duscha och sen åka in till stan för att köpa hårfärg och fixa lite...







Kramar ::::::::Candy::::::::

image77


Möhippa och Svensexa!

Ja, vår färd gick i går ner till Mia och Matz för deras möhippa och svensexa. Det var såå kul!

Åkte hemifrån vid sjutiden och anlände till Therese och Björn runt halv tio tiden. Fick ta värsta slingervägen för att Mia och Matz verkligen inte skulle få syn på oss.

Therese hade tutat i dem att de skulle åka till Läckö Slott idag och att de kom och hämtade dem kl 11.
Men istället för Björn, Therese och Rasmus i en Saab så kom det en buss med 12  galna vänner och grannar, som där till hade "fina" kläder med sig till de båda och en stor kylbag med öl och cider, som skulle vara slut innan de gick och lade sig... Och ju mer de drack, ju lättare var den ju att bära...hi hi hi..

De fick klä på sig fiina kläder (NOT), Mia fick en lila skjorta, turkos kostym och en slips som matchade Matz klänning som gick i lila och guld. Därtill en turkos sjal och knallrött läppstift. De var såå fina...ha ha ha..Matz hade visst glömt att raka benen...vilket han blev pikad för hela kvällen..

In i bussen och vidare till sexkampen. Det var såå kul och mitt lag vann!!! Och jag var med i Mias lag!!

Det var hoppa säck (modell störst, 16 fullklädda hockeyspelare får plats..), skjuta blåsrör (så nu kan jag jaga..), labyrintspel (jäkligt kul!), skjuta slangbella (modell jättestor), halvrör och golfboll..(den enda gren som vi förlorade..) och balansera en boll på en bräda (det var hinder ivägen så så lätt var det inte...).

Kan ju tillägga att det var sjöblött i gräset och att det regnade till och från. Vi var genomsura om fötterna men glada!

Tog bussen in till Torget och drog runt dem på stan lite och sen parkerade vi våra rövar på Pråmen (jo, de har en i Vänersborg också..). Åt lite nachos, drack lite öl ( men både jag och Jimmy var nyktra för vem skulle köra hem sen? Jag har ju nyss varit sjuk och vill inte bli sjukare lagomt till semestern..) tills klockan var 18. Då kom bussen och hämtade oss för att köra oss tillbaka till Timmervik. Där fick vi se att tältet som de hade satt upp och dekorerat så fint kvällen innan hade blåst sönder och det var bara att plocka ner det. Som tur var så regnade det inte på hela kvällen. Vi grillade och hade allmänt trevligt. Björn dansade även på sin altan, men det var inget golv ditlagt än så det var väl tur att han inte ramlade emellan och slog sig. Han var liksom inte såå nykter...

Här kommer det lite bilder...


Bara 5 arbetsdagar kvar...

tills årets höjdpunkt...............

SEMESTER!!!!!

Det ska bli så grymt skönt, så ni anar inte...

Är hemma från jobbet idag med. Hostar, nyser och snorar hela tiden. Magen är liite bättre,,spyr inte nu i alla fall.
Så på torsdag hoppas jag att jag är lite mer fit for fight. Det är ju Götagalan och det blir nog en del att göra så jag kan bara inte vara sjuk. I morgon.........nä just det....skriver det på torsdag istället....man vet inte vem som är inne och läser och det vore ju tråkigt om jag avslöjade hela kittet.....hi hi hi.....
Nu ska jag dra mig iväg till affären och handla lite. Det är tomt här hemma i kylskåpet...Ska bli skönt med lite luft med tanke på att jag inte var utanför dörren sen klockan halv tio i går morse...

:::::Candy::::::

image68

Sjuk.........

......så jävla olägligt det kom.

Är:
* förkyld
* Hostar så att det gör ont ända in i bröstbenet
* ont i magen
* spyr..
* febertoppar

Det är såå roligt....NOT...
Lite svårt att ringa och sjukanmäla sig själv till sig själv. Har hittills aldrig lyckats...Måste nog klona mig först om det ska vara mjöligt..
Stackars Claus fick ta det..Tror att det är något som går på jobbet för Claus, Carin och Elia har varit dåliga de med.

Ja,ja..är hemma nu ialla fall och ska ta det såå lungt. Vågar inte äta nåt för jag är rädd att det ska komma upp igen..

Nu ska jag gå och goosa med Tusse.

Sjuka kramar Candy

MEEEEN....................

Nu orkar jag snart inget mera.........................................

JAG VILL HA SEMESTER NUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (helst resten av året känns det som)




bagge

In Visby the sheeps are stoned...hmmm..........

Kramar från en vääldigt trött Candy - relese me....

Nummer

Det har ringt ett nummer till min mobil. Tror att det är från huvudkontoret...Vad fan vill de mig? Har faktiskt en hemtelefon också....idioter....

Kärlek i skogen!

Kärlek i skogen!

Ingen Arvikafestival utan kärlek i skogen. Årets kärlekspar hittar vi i Säkerhetbaracken. Per-Inge och Åsa kan vara de lyckligaste funktionärerna på hela festivalen just nu. Allting började den 14 juli på Arvikafestivalen 2005, exakt på klockslaget två år senare är de förlovade. Redaktion har nog aldrig tidigare träffat ett par så kära, fnittrande och lyckliga säkerhetsfunktionärer.

Hur träffades ni?
- Det var på Arvikafestivalen för två år sedan. Båda två jobbade med säkerhet då, precis som nu, och det sa liksom klick med en gång. Men det var först kl. 16.00 på tisdagen den 14 juli 2005 inne i Själavårdstältet som vi kysstes för första gången, och i och med det blev tillsammans på riktigt.

När bestämde du dig för att du skulle fria?
- Vi flyttade ihop i augusti förra året och efter det har det växt fram. Vi har pratat lite grann om det och så där, men så kände jag nu under festivalen att tiden var mogen.

Hur gick det till?
- Jag pratade med Klas och Markus och sa att jag ville ha en komradio vid 16.00 idag och berättade vad jag tänkte göra. Sedan lurade de andra säkerhetsfunktionärerna på Åsa en radio. Därefter gick jag iväg, jag sa till henne att jag skulle gå på toa, men i själva verket gick och bytte om och hämtade ringarna. När jag var klar ropade jag på Åsa på komradion, hon svarade och sedan frågade jag om hon ville gifta sig med mig. Sedan möttes vi vid Själavårdstältet, där allting en gång hade börjat och bytte ringar.

?och hon svarade?
- Ja, så klart!

Hur ska ni fira det här?
- Just nu firar vi för fullt. Men när väl allt med festivalen är över ska vi fira ordentligt med champagne.

Hur lyckliga är ni just nu, på en skala mellan 1-10?
- Oj, det får nog bli 100! Jag har aldrig varit så här lycklig.



Det är Jimmys bror och hans tjej. Man blir lite tårögd när man läser det. Grattis till dem!!!

Kramar Candy som har 11 dagar kvar att jobba innan hon får sin välbehövliga och efterlängtade semester!


Avtack!

Vi tackade av Lasse igår. Förfest hos han som vanligt och sen blev det Plaza. Lite bilder kommer här...och de talar nog för sig själv...


9 år sen idag...oj oj oj...

...tänk att tiden har gått så fort. Och vad fan har man hunnit med?? inte ett skit känns det som.....


Alltså....för 9 år sen började jag svettas och slita för BK...

Tisdag

Nu har Per-Inge och Åsa åkt till Arvikafestivalen. De ska jobba backstage..inte ett dugg avensjuk....hmpf....

En liten hemlis...De ska förlova sig på lördag...hi hi...och jag vet...hi hi... Skickade med dem en skumpaflaska. Per-Inge vet men inte Åsa.. Nått kul ska de väl få ha!

Ska ut och gå med Carin sen. Skulle varit till Kilene och gått men hon har ingen bil. Så det får bli mot Bergvik och tillbaka. Gött med lite rörelse i kroppen.



Nu ska jag ta igen alla missade mail och sånt som inte har blivit av sen i söndags.

Kram

2 årig bröllopsdag!

För två år sedan stod vi på Hammars Gård och väntade på att alla gästerna skulle anlända till kyrkan och att vi skulle få gå altargången upp och lova varandra evig trohet. Minns det som om det vore igår.

I kväll ska jag på "date" med min älskling. Det blir middag och bio. Tror att vi ska se Oceans 13. Den ska vara bra, säger dom..

Tänk att vi har varit i hop i snart 10 år och jag är lika kär än... Underbart är ordet...