Vackert väder

och jag ska jobba! Fy fan!

I går var jag till Make up Store för en privatkurs. Det blev hur bra som helst och jag valde ut tre produkter som ska dämpa mitt röda ansikte och trolla bort mina påsar under ögonen. Det verkar funka i alla fall. Fick mitt "makeup schema" ifyllt så jag vet vilka färger jag ska ha på foundation, puder, conceler och allt vet vad..

Jag har nu börjat sytt på Antonias klänning och den blir bra. Hon ska ha en till i grönt (tror jag hon sa) men just nu övar jag bara på vanlig lakansväv...

Nu ska jag sola lite innan jag ska till jobbet

Ha det bäst!
Kramar Candy

FÖRLÅT!!! skäms lite nu...

Hur kunde jag glömma!!!!!!!!
så här kommer det!!

Och av Jenny, Tove och Fredrik fick jag 500 kr i presentkort på Panduro. Helt rätt present till mig!! Tack igen hörrni!!

Puss Candy

Vilken perfekt helg!

Ja, det har varit en underbar helg med massor av firande. Jag hade "kalas" i går för släkt och vänner.
De som var här var
mamma
pappa
syrran
Kurt
Ingrid
Jessica
Christian
Tilde
Tuva
Jannicke
Jocke
Anton
Lisbeth
Billy
Ingalill
Bengt
Jenny
Tove
Fredrik
Jag och Jimmy

Och vi fick plats i lägenheten, med lite tur... utspridda i två rum plus balkongen.
Jag fick många fina blomsterbuketter och många fina presenter

Av mamma och pappa: Stor blomsterbukett med gerbera och Coolwater rosor (samma rosor som jag hade i min brudbukett!), 1000 kr på Kappahl.
Av min syster: Jättefin väska i brunt läder med matchande plånbok.
Av Ingalill och Bengt: Fin bukett med papegojtulpaner och 500 kr i kontanter.
Av Lisbeth och Billy: Bukett med rosa gerbera och ros, 300 kr i kontanter
Av Kurt, Ingrid, Jessica, Christian, Jannicke, Jocke, Ewa och mamma+pappa: Symaskin med diverse trådrullar, nålar och tillbehör.
Av min älskling: Biljett till Grease.

Jag, Jimmy, Jessica och Christian var ute och åt sen innan vi åkte på Grease. Vi var på Via Appia och jag blev faktiskt lite besviken på maten. Dels var det lite för dyrt för det vi fick. Min fisk smakade inte ett enda dugg och Jimmys kött bit bestod till större delen av fett.. Notan gick på 716 kr och då var det en förrätt (den var godast!), två huvudrätter, en kaffe och en latte, en öl och ett glas vitt vin. Men men....nu vet vi det ialla fall. Hade nog kunnat gå på Tiffany's och fått dubbelt så god mat för samma pris.
Via Appia har ialla fall god lunch men resten kan kvitta! Ok, vinet och kaffet var bra!

Sen när Johanna, mamma och pappa hade åkt så ringde syrran ganska snabbt och sa att hon hade tappat plånboken. Vi har letat och letat, ringt och spärrat kort hit och dit. Jag och jimmy har bestämt oss att anmäla oss till spärrservice. Så att man bara ringer ett nummer och sen är det klart.

Nu ska jag se om jag kan rita ut mönstret till Antonias klänning..

Kramar Candy

Tårta

Idag åt vi tårta på jobbet. Den var mums. Sen fick jag en jättekul present av mina arbetskamrater: 500 kr i presentkort på Make Up Store. Jag som verkligen behöver nytt smink! Tackar allesammans!!!
Kramar Candy


GRATTIS PÅ MIG!!!

Nu ska jag vara ego........

GRATTIS TILL MIG SJÄLV!!!!!!!

Yr i bollen

Usch, igår kändes det inte bra. Jag var jätteyr på jobbet och hela Våxnäs snurrade. När jag kom hem och skulle lägga mig ner så fick jag halvsitta för att över huvudtaget kunna sova utan att det snurrade. Fick gå upp och ta en banan att äta och då blev det lite bättre. Känner mig konstig idag med men mycket bättre än i går. Nu är jag mest hungrig.

Idag ska vi gå igenom pytagoras sats på matten. Det ska bli spännande för när jag räknade med den i gymnasiet så hade jag en så dålig lärare som verkligen inte kunde förklara för mig. Men jag tror att den inte är så svår egenligen..Det går nog bra det med... Vi har bara 4 lektioner kvar sen är det prov på geometrin. Och sen Nationella provet som är på hela boken veckan efter det. Hoppas att jag får G på denn kursen, så att jag kan släppa det sen... Matte är ju inte det roligaste man kan läsa. Vill läsa historia till hösten på komvux. Men då ska jag nog läsa på kvällstid tror jag. Vi får se. Jag har ju fram tills den 15 maj på mig att bestämma mig.
Nu ska jag äta frukost.
Kram Candy

Ja ja ja ja ja!!!!!!

Fick tillbaka provet på Algebra idag. Och jag fick G på det med! Fy fan vad jag är nöjd!!! Tänk att det lilla kan göra en så glad!!!!

Jag har städat och donat hemma idag. Även bakat en kladdkaka tills på fredag. Det är nog inte alla som äter marsipantårta, så då tar jag med en sån också..
Var in och köpte ett vin på Systemet förut också. En gång när jag var på middag hos Sara Z så drack vi ett så himla gott rödvin. Det hette Coteaux Du Languedoc och var köpt på Border Shop i Puttgarden. Jag har letat och letat, och har kommit fram till att vindistriktet heter Languedoc och att det finns hur många viner som helst som heter så... Så jag chansade på ett vin och det blev Coteaux Du Languedoc Chatell, nummer 2226. Så nu ska jag provsmaka det på fredag kväll. Hoppas att det är i närheten av det iallafall. Det skulle göra mig glad (det med..).

Snart ska jag åka och jobba. Mindre kul kanske, men men....

ha det så himla gött!! Kramar Candy

Snart 30

Ja, på fredag blir jag 30.... Känns väldigt bra. Det kommer nog en hel del släkt på lördag. Även söndag också.. När ska jag hinna allt? Städa, baka, jobba, plugga, SOVA (!)..... Mamma gör smörgåstårtorna (hon är så gullig.!!) och vi var och köpte allt till dem idag. Har även bakat lite muffins som vi ska äta..mums..

5 på äventyr.

 Igår frågade vi Antonia om hon ville med till Gotland och Medeltidsveckan. Gissa om ungen blev glad. Hon rusade in och letade reda på sin kartbok och letade genast upp Kil, Nynäshamn och Visby.
"Det är ju jättelångt!" sa hon och flinade. Och att åka båt blir ju bara en upplevelse i sig. Hon har visserligen varit i Danmark med oss men det var ett tad sedan. Jag tror att hon kommer att få det hur kul som helst! Och ja...hon vill också ha en klänning...

På fredag fyller jag 30 och ska väl ta med tårta till jobbet. Köper nog en. Är lite kass på att baka just tårtor. Men jag kanske kan be mamma om hjälp. Hon ska ju hjälpa mig med smörgåstårtorna tills på lördag då jag ska ha kalas för släkt och en del vänner också. Sen på kvällen ska vi ut och äta med Jessica och Christian för att sedan gå och se Grease på LLA. Det ska bli hur kul som helst! Fick biljetter av Jimmy i födelsedagspresent!
Jag kommer att jobba 9 dagar i sträck upptäckte jag nu. Men det gör inte så mycket. Idag är det bara en liten kortis, 11-14. Ska nog dra in till biblioteket efter jobbet och låna lite böcker och ett nytt mönster till Antonias klänning. Vi får väl se vad hon vill ha för färg på klänningen. Äkta linne blir nog lite för jobbigt för henne så jag kanske tar samma tyg som jag har på min. Det är ju bomull/linne och ganska mer behaglig att gå i än i äkta linne.
Nu väntar frukost och morgontidningen.


Kramar Candy






image20

Förbannat sött men fyller begäret av sötsaker flera timmar...

ååhh...

...så många fina skor jag såg på Skopunkten. Hittade i alla fall tre par som jag ska köpa. Köp 3 betalaför 2 gäller hela våren också...hi hi hi...Så nu ska garderoben utökas med söta ballerinaskor!!

Onsdag

Idag är man ledig och vad ska man hitta på? Ska åka och sola med Jenny sen runt 17-tiden.

Har sovit fruktansvärt dåligt inatt.. Jäkla skit..får väl lägga mig tidigt i kväll eller ta en lur senare på dagen.
Väntar telefonsamtal men ingen ringer. Har inte lust med någonting just nu. Allt blev förstört i går. Jag tycker inte om att vara misstänkt för saker jag verkligen inte har gjort, men de gör ju bara sitt jobb, men ändå...



Jag har i alla fall rent samvete. För jag är oskyldig!!

Ångesten kommer krypande....

Ja, vi har idag matteprov på Algebra. Det kommer att gå rätt åt skogen för jag har inte pluggat speciellt mycket. Ska snart åka dit och se om jag kan ha lite brainstorming med de andra... Till råga på allt är jag fortfarande sjuk och ska jobba ikväll... Det är inte så kul när man inte har folk som kan täcka upp för en. Jag säger inte att folk inte ställer upp...det finns bara för få av oss...

Blä!

Nu har jag gått och blivit sjuk också. Förkyld, feber, ont i halsen och i kroppen. Jag som trodde att påsk skulle bli en rolig helg. Men blir jag inte bättre (eller ingen förändring alls) så kommer jag att stanna hemma. Vi ska egenligen ner till Mia och Matz. Vill ju verkligen åka men när man är så här så är det inte kul alls. Men det brukar gå över fort. Är hemma från jobet idag. Funderar på att vara det i morgon också, men jag har ju matteprov i morgon. får se hur jag gör. Men det är ju mat jag jobbar med så det borde vara klokt att stanna hemma en dag extra, så att jag kan jobba tordag och fredag.. Jag vill ju inte smitta ner hela Karlstad i förkylning lagomt till påsk.

På långfredagen ska vi på middag hos mamma och pappa. Gött!

Snörvel och host från Candy