Torsdag

Var till läkaren idag. Nog en utav de sämre läkarna jag någonsin varit till tyvärr. Hon ingav inget förtroende alls och det är viktigt för mig.
MEN........ jag blev sjukskriven 50% till och med den 4 december. Hon började babbla om att Försäkringskassan inte kommer att godta sjukskrivningen på 100 % och då blir jag utan pengar. Tänk att FK har sån jävla makt över oss....
Och hon tyckte det var jättekonstigt att de beviljade mig havandeskapspenning också... Hur kan hon ens säga det....
Tur att jag har kvar min "riktiga" läkare nere på Skoghalls vårdcentral. Detta var ju ett läkarbesök genom MVC...

Så i morgon ska jag jobba 10-14. Ska jobba fre-tors 4 timmar per dag och sen är jag ledig fre-sön då vi åker till Stockholm. Sen är det 9 dagar kvar tills det är Bye bye!

Har lyckats att göra äppelchutney med russin idag. Det doftar curry och ingefära i hela lägenheten... får se om det smakar samma som Ingrid brukar göra...
Nu ska jag snart laga mat för Jimmy är väl på ingång om ca 30 minuter.

Over and out!


Läkartid och remiss

Har fått tid hos läkaren  i morgon redan. Känns mycket skönt att det fanns en tid så snabbt. Sen har barnmorskan skickat remiss till sjukgymnasten också. Det känns ju också bra. Egentligen hade jag ju sluppit allt det där och haft en frisk och kry rygg men så är inte fallet...blä...

Ska luncha med Jenny sen men innan dess blir det lite julklappsspaning på stan!

heddå!

Fortfarande ont...

Gick från sjukhuset till Norrstrand i går. När jag kom bort till "Kåren" hade jag så ont i ryggen att jag trodde jag skulle döö...
Så inget jobb för mig i dag heller...suck... ska se om jag kan få en veckas sjukskrivning till när jag besöker barnmorskan i morgon. Det vore hur skönt som helst. Nu är det ju inte länge kvar tills jag går hem på havandeskapspenning (21 dagar kvar), men det hjälper ju inte mig just nu.

Väntar just nu på att syrran ska ringa. Det är onsdag och hennes lediga dag. Så idag ska vi hem till mamma och göra lite pepparkakor och "Rocky road". Mumma!!!

Later!

Jag är hungrig!

Men jag får inte äta eller dricka nåt. Ska på glukosbelastning snart på sjukhuset. Det besöket innehåller blodprov, sötsliskig vätska, en jävla väntan och lite mer blodprov..... suck.....

Och törstig är jag också!

Fan vad drygt.......

Söndag och utflykt till Ikea!

Vi tog en tur till Ikea förut. Och visst kom vi ut med en kasse ;) Käkade även lunch där med efterrätt. Idag blev det köttbullar med potatis och efter det en bit morotskaka. Gött gött var det!

Bebissakerna börjar fyllas på sakta men säkert. Det är lika bra att sprida ut inköpen lite så att man inte behöver inhandla allt i sista sekunden. Viktigast är ju vagn, säng och kläder. Vagnen kommer i januari, sängen hämtar vi hos Helena ganska så snart och kläder....ja lite har jag ju hos mamma från när jag var liten. Vi får väl se vad tomten kommer med ;) (jag har ju varit fruktansvärt snäll i år ju!!)

I morgon är det besök på sjukhuset som står på agendan. Ska på glukosbelastning och ta en massa blodprov och dricka söt äcklig sörja... Inte det roligaste men är man tvungen så är man... Får inte glömma nåt att läsa och citronen!

Heddå!!


JAAAAAAAAAAAAAAA

DET SNÖAR!!!!!!!!

Kanske inte det smartaste jag kunde hitta på

men gjort är gjort....
Har fortfarande jävligt ont i ryggen... Att sitta i en buss totalt 10 timmar och däremellan knata och gå i 6 timmar hör ju inte till det bästa man kan göra när man har ont.
MEN....jag fick ju shoppa......... och är mycket nöjd med inköpen..

Är tyvärr hemma både idag och i morgon från jobbet. Känns ju inget roligt alls. Får nog ta och prata med sjukgymnasten ändå. På onsdag ska jag ner till MVC och då ska jag fråga om nummer och grejor. Ett bättre stödbälte behövs nog också.

Sitter här och funderar på vad jag ska hitta på. Kanske ut och gå en sväng?
Fick förfrågan om fika från en gammal skolkamrat i onsdags, men jag har inte hört något mer varken om tid eller plats.
Får väl ringa upp. Det vore ju jättekul med lite gött fika. Och babysnack. Hon ska ha i slutet av december så ämnet kommer nog att tas upp ;)

Fruktansvärt ont i ryggen igen..

Bra timeing....not....
Ska åka till Ullared i morgon och det innebär totalt 10 timmar i buss. 5 ner och 5 hem. Sen ska man ränna runt i butiken också.
Rygg/magstödbälte och stödstrumpor ska på. Har även stoppat ned lite panodil ifall..

Jobbade dock bara två timmar idag. Gjorde så jävla ont och jag kunde liksom inte ta ut stegen fullt heller. Gick inte så fort om man säger så. Inte så bra när man jobbar på en snabbmatsrestaurang...
Smärtan sitter som vanligt i övre och nedre delen av ryggen + mycket längre ner. Det strålar ner i benen och det känns som om jag har ont i bäckenet också.. Men det har ju sina naturliga orsaker. Smärtsamt....

Undrar om Malin var och visade upp guldklimpen på jobbet i dag? Fick sms från henne på dagen.

Nä nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Väckarklockan är satt på 03.00. Blir hämtad 04.15...

So long!!

Där låg brevet från försäkringskassan..............

Nyss när jag kom hem så låg kuvertet som jag väntat på i postboxen.... Öppnade det samtidigt som jag hade syrran på telefon.

OCH JAG HAR BLIVIT BEVILJAD HEL HAVANDESKAPSPENNING FRÅN OCH MED DEN 17 DECEMBER!!!!!!!!!!

BYE BYE BK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Just nu kan ingenting förstöra min lycka!!!!!!!!!! Ha!!

Inget svar idag heller...

Det är jobbigt att gå och vänta på svar....

Pratade med en handläggare på försäkringskassan i onsdags. Jag läste upp min journal där det står att jag har haft väldigt ont i ryggen. Hon sa sen att hon skulle bevilja mig HP, bara jag skickade in en kopia på journalen.
Tror tyvärr inte på det innan jag har det svart på vitt....
Kan liksom inte fatta vad jag gör olika de andra som har fått beviljat som har jobbat på samma jobb som jag. *sur*

I går jobbade jag closing iallafall. Hade så ont i ryggen så att jag fick ta panodil. Försöker att undvika att ta för mycket värktabletter. Men är man tvungen så är man....
I dag värker ryggen väldigt mycket med. Jobbar 16-21 idag (värdelös tid...) och jag har inget skift. Jobbar med Mackan. Det ska bli kul.
Det blev även en stooor miss i kommunikationen i går också. En personal som skulle ha gått 21-cl hade tydligen ringt och sjukanmält sig på lördag kväll. Men på bemanningsschemat stod det att han skulle jobba. Tänkte väl inte mer på det men när klockan blev 21.05 så ringde jag. Pratade med personen och då slog jag upp schemapärmen (tycker att dag-AL kunde ha läst sig fram till det, för det kunde jag. Ska ju inte behöva läsa i pärmen när bemanningsplaneringen och daglig planering är gjord...)Suck
Det löste sig för MACKAN ÄR EN ÄNGEL! SKULLE GLADELIGEN PLOCKA NER MÅNEN ÅT DIG OM DET GICK!!

Nä nu ska jag laga mat!

Skit

Mår så jävla skitdåligt just nu. Sover knappt nåt om nätterna pga Försäkringskassan. Vaknade inatt av att jag grät. Inte så jäkla kul...så jag var väl inte sådär jättepigg när klockan ringde i morse och jag skulle upp och jobba

 Till råga på allt har jag börjat fått vääldigt ont i ryggen..igen... Men nu vill det verkligen inte släppa. Ska gå closing i morgon. Hoppas att det går vägen...eller hoppas och hoppas...Det får det göra i vilket fall som helst!

Nej, nu ska jag ta och krypa ner...

Hej då.

Lunch på Casanova med "underhållning"

Lunchade med Jenny och Angelika på Casanova idag. Trevligt och gott som alltid!

Dock med lite "underhållning" i form av detta (OBS i ordning alltså...)
* störande barn som skriker och inte vill sitta still när de och föräldrarna äter
* minsta barnet halkar i stolen och drösar rakt ner i en glasvas med huvudet...
* gråt utbryter och mamman tar upp ungen....för att sen skrika -"RING AMBULANS!!!".....åh jo....ungen blöder....
* systern till barnet som ramlat blir rädd och börjar grina den med....
* ambulansen anländer.....det tog inte så lång tid max 10 minuter...

Vad ska man dra för slutsats av detta???

1. Inte klättra på stolarna
2. Inte sitta nära glasvasar...

Snälla........påminn mig om detta så att mina egna barn inte klättrar på stolarna.

Så jävla arg! Hur fan är det möjligt!!!!!!!!!!!

Jag kan inte fatta detta.......Jag har fått avslag gällande min ansökan om havandeskapspenning......

Alla andra som har jobbat på BK och ansökt om det har blivit beviljade! Varför inte jag då??? De gör ju för fan samma jobb som jag???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gud måste hata mig.................................

Har fram tills den 24 novmber att överklaga och tillägga synpunkter. Var så säker....här ska krigas!!!!!!!!!
Har nyss skrivit ett två sidor långt brev med arbetsbeskrivningar över vad vi sysslar med på en snabbmatsrestaurang. Det är ju inte alla så har ett stillasittande kontorsjobb som de på Försäkringskassan har.. (Jävla feta kossor som bara trycker på ja eller nej rutan....Lotto eller????????)

Ska även ringa till Barnmorskan och få hjälp. Hon är bra och lyckas med det mesta!

Jag ska gå segrande ur den här striden! Tänker verkligen inte jobba ända fram tills den 4 februari!!

Är så arg att mina tårar bara sprutar och mina ögon ser ut som om jag har festat konstant i 14 dagar eller nåt. Helt rödsprängda.....

Angelika var gullig och tog mitt kvällspass idag. Tack så hemskt mycket! Jag lovar att om jag skaffar hund så kan den få vara hos dig!

Gull gull



Åh han är såå söt....