Nya tag!

Japp, så var det gjort.... Så nu är man viktväktare igen! Känns så himla skönt!

Sol, sol, sol.

Vilket underbart väder vi har fått! Ska bli jättefint nu i helgen och jag hoppas på någon fin promenad tillsammans med Jimmy och Victor. Vi har pratat lite om att gå till Mariebergsskogen.

I går var vi till läkaren med Victor på 8-veckorskontroll. Allt såg jättebra ut och nu väger han 6340 gr och är 61 cm lång. Stoora killen, med andra ord!

Tog en promenad till Bergvik igår. Handlade två tshirts på Stadium, en till mig och en till Jimmy. Sen fikade jag med syrran på hennes rast och innan jag åkte hem handlade jag på Maxi. Tog bussen hem för jag orkade inte dra vagnen fulllastad med både Victor och matvaror. Men som tur är så åker man gratis när man har barnvagn, än så länge i allafall.. Till sommaren tror jag det är slut på det.

Idag kommer Zandra och Malin hit en sväng och ska lämna tillbaka brudklänningen som de lånade och för att se på lilla Vicke. Alltid kul med besök! Sen blir det nog en tur ut till mamma och pappa. Ska tvätta sängkläder och hänga ut dem ute. Det luktar så gott av dem sen! Ska nog ta tillfälle i akt och sätta mig på soldäck och sola lite också.

Nej nu ska jag dricka upp kaffet för att sen börja rensa och städa garderoberna och byrån. Mycket tråkigt men mycket behövligt!

Over and out!


Victor 6 veckor


Onsdag

I går fyllde mamma 61 år. Vi firade henne med att grilla och ha det mysigt på altanen.

Jag fyllde år i måndags och hade lite folk på fika. Emil och Ida på dagen och mamma, pappa och syrran på kvällen.
Av syrran fick jag presentkort på fotvård 60 minuter på ICI (som jag ska utnyttja den 19 maj) och av mamma och pappa fick jag tre månader på Viktväktarna så att jag kommer igång igen. Så på måndag är det jag som börjar mitt nya liv (eller kanske återgår till mitt gamla..se det hur ni vill..)

Nu är det dusch och eventuellt en promenad som står på schemat innan pappa kommer och ska vara barnvakt. Jag ska ner till MVC på efterkontroll. Har ingen lust att dra med Vicke ner dit..

Den 22 maj är det dags för Victors första långfärd. Vi ska nämnligen åka ner till Frändefors och hälsa på Mia och Matz. Det ska bli så skönt att åka hemifrån en sväng och bara vara...

So long! 

Victors horoskop...

Hittade detta på www.babycenter.se


FISKARNA (20 feb - 20 mars)


Dessa barn bryr sig mycket om och gör villigt saker för andra. De är snälla, kärleksfulla och medkännande, vilket vissa människor tyvärr kan missbruka. Fiskens föreställningsvärld är högoktanig, vilket kan ta sig märkbart kreativa uttryck. De är berättare, dagdrömmare och visionärer. Musik och konst ger näring åt fiskens mottagliga sinnevärld, men det kan vara bra att förankra hans eller hennes romantiska sinnelag på Moder Jord emellanåt.

Nyckelord: Fantasifull, kärleksfull, omtänksam, självuppoffrande, drömsk, magisk, mystisk, medkännande, intuitiv, uttrycksfull och empatisk.

Föräldratips: Om du hjälper ditt lilla fiskyngel att fokusera sig, kan han eller hon åstadkomma mycket som även kommer andra till godo.


Ida T

Har kollat upp om det fanns någon återförsäljare i Karlstad och det gjorde det!
Så nu ska jag besöka PRICKEN på Åttkantsgatan i Haga, när jag får pengar! Skönt att inte behöva åka ända till Stockholm för att köpa dessa kläder, eller beställa på webben.
Gå in på
www.idat.dk och kolla in!

Idag ska jag luncha med Jenny. Har inte träffat henne sen före påsk, så det är på tiden. Ska nog ta och kolla lite på dopklänningar också. Alltid bra att vara ute i god tid.

Nu kallar min son på mig...han vägrar verkligen sova på förmiddagen...

Dessa underbara barnkläder

Surfade in på www.babyshop.se förut och fick se dessa kläder från idaT.
Ska införskaffa nåt utav det till Victor inför sommaren tänkte jag.. frågan är bara vilken färg?





                                

Vad tycker ni?




Nu har äntligen hjärtat somnat. Han har varit vaken sen 5 i morse.. Kan ju erkänna att jag är ganska trött i ögonen nu...
Men att gå och lägga mig, det har jag inte tid till. Vill hinna med mycket nu när han äntligen har somnat...

Tävla om kläder från Gangstar!

Läste på Sara Z blogg...och ville naturligtvis vara med jag med!

"Jag är med och tävlar hos
Edvinsmamma om 
ett valfritt plagg värde upp till 300 kr från
Gangstar!
 Var med och tävla
HÄR du med!"


Lite glest mellan inläggen...

..men ibland hinns det verkligen inte med.

Det har varit påsk och helgen har varit väldigt lugn, med lite promenader och god mat. Påskafton firades hemma hos mamma och pappa. Minnesvärt från den kvällen var väl när jag skulle ta ut en Janssons frestelse från ugnen och vänder uppochner på den över bordet... Men den gick att rädda som tur var.

Jag var och vägde Vicke idag. 6040 gram och 60 cm lång. Stora killen nu. Han är 6 veckor och 1 dag.

Har även haft hembesök av Trygg Hansa idag. Vi tecknade försäkring på Victor ifall nåt skulle hända. Det är ju väldigt bra att ha vare sig det är för bilen, barnet eller djuret. Murphys lag vettu... Har man ingen försäkring så händer det mest jävliga och tvärt om..

Här kommer lite uppdatering i bilder också..







Sov mycket skönt i allt oväsen när SM-guldet firades på torget!



Nä, nu är det natta!! God natt på er!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FY FAN VAD GÖTT!!!!!!! FÄRJESTAD TOG HEM HELA JÄVLA SKITEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så klockan 17 infinner vi oss på torget för att fira guldet!

Annars så ska vi snart ner till BVC för vägning och mätning.

Skumt väder är det ute iallafall...Solen vill tränga igenom molnen men det är disigt och dimmigt och ser ut som om det regnar...

Återkommer......

I´m walking on sunshine

Blev en promenad till Bergvik och totalt gick vi ca 6 km idag. Väl där tog vi en fika och flanerade lite i butikerna. Har hittat skor jag verkligen behöver på Stadium. Nya gympadojor är ett måste för mig nu. Dels behöver jag ett par nya inför vårruset och dels för mina promenader med Victor.

Jag har bakat en kladdkaka nu för snart kommer Helena hit.

Det känns mycket skönt att ha bokat datum för dopet så att man kan börja planera lite. Ska ju göra inbjudningarna själv och det krävs lite tid. Har sammansällt gästlistan och vi är nu uppe i 60 pers. Man undrar ju var man ska skära ner, men jag känner att jag redan har gjort det.

Tyvärr så kan inte Victor ha min dopklänning för den lär vara för liten då. Så det blir till att köpa en egen. Har sett en på Barnens Hus som jag vill ha. Den är i linne i mörkbeige. Helt enket en "Marielle"-känning. Tur att man får tillbaka på skatten ;)

Over and out!

Soliga måndg

Nu är dopdatumet bokat. Det blev dock den 18 Juli. De övriga datumen är fullbokade.

Nu ska jag göra oss igordning för en promenad med Ida.

Hej då!

Fredag

Snart pizza lagomt till hockeyn. Gött gött! Hoppas bara att Vickevire håller sig lugn nu...

I dag har jag varit hos syrran och fikat + varit en sväng på stan med henne.

Nu ska jag duka fram!

See you!


Onsdag

På agendan idag:
* Promenad till stan
* Möta upp Jenny kl 15.45 för en fika på stan
* 17.30 går bussen till Skåre
* 18.00 är det Me&I party hos Erica.

Funderar på om jag ska ta en sväng upp till Solbritt och Björn som bor i Mitt i city. De har ju inte sett Victor live än. Vi måste ju tacka för nallen som han fick ju...

I kväll är det första finalmatchen för FBK och dagen till ära har Victor på sig FBK-bodyn.

Nä nu ska jag greja lite innan han ska ha mat igen.

Hej då!