Två lediga dagar

Med två lediga dagar framför mig att fylla med saker att göra.....inte svårt alls kan jag tala om. Jag har rensat garderoben och fixat disken redan. Ska snart sätta mig och greja lite med mina medeltidskläder. Tänkte ge mig på slöjan nu. I morgon ska jag och Ingrid börja sy på manteln. Det ska bli spännande. Förresten är jag klar med klänningen nu. Den blev hur bra som helst och jag ler varenda gång jag tittar på den. Längtar bara till augusti då jag får ha på mig den.

I kväll är det personalfest på Slusswakten. Mat och dryck som vanligt. Ska väl försöka att ta det någolunda lungt. Ska vara hos Ingrid kl 12 i morgon och det är inte kul att sy och tänka bakfull. Det räckte med att jag var det i söndags.

Ska ta med mig kameran i kväll så att jag kan dokumentera festen. Alltid kul med kort.

Take care! // M


Syrran prövar en av sina många presenter.

Leende guldbruna ögonEn morot...

Ja, i lördags var vi på partaj. Det var jättekul med mycket folk, god mat och god dryck. Det sjöngs karaoke också och syrran fick upp pappa att sjunga "Leende guldbruna ögon" tillsammans med henne och Therese. Det var en syn man sent glömmer. Söndagen var seeg och vi var och städade lokalen. Det var en hel del att plocka bort... men vi var 5 stycken så det gick ganska fort ändå.
Syrran fick en hel del fina presenter, bland annat en dammsugare från oss, och en del saker från Kondomeriet.... Hela två dildosar, ett par handklovar, sjuksköterskedräkt (som hon provar på bliden) och ett par kondomer uti fall att...

Ja hon är go min syster! Bättre finns inte på hela jorden!!


Syrran prövar en av sina många presenter.

På kalas.

Idag ska jag på kalas. Syrran har fyllt 25 och ska ha stoor fest! Ska bli hur kul som helst.

Kolla in hennes blogg på yoysan.blogg.se

Kram!

Längtar tillbaka...

Längtar tillbaka...

Om 6 månader är vi där igen.....längtar....

Hänvisar till den pågående polisutredningen...

Ja då har man gått och blivit sjuk då...kunde inte passa sämre... Har haft feber i två dagar men den är borta nu.. Ont i halsen, hostar så att det gör ont ända in i bröstbenet och bak över lungorna. Sen har jag blivit förkyld också..

Det är mycket på jobbet just nu.. Med bland annat häktad personal, polisanmälan, reportrar, tidningar, tvkanaler som ringer och ska ha uppgifter bekräftade.

Men ni får samma svar allihop: INGA KOMENTARER! VI HÄNVISAR TILL DEN PÅGÅENDE POLISUTREDNINGEN!!!!

Fatta detta nån gång!!

Det är lite jobbigt att upptäcka en fotograf när man råkar titta ut genom restaurangfönstret... Är också väldigt jobbigt att man har litat på denna person som har jobbat så nära inpå en, och han har blåst en mitt under näsan. Fy vad man känner sig dum!!! Gissa om jag är arg på denna varelse! Vet inte hur jag skulle reagera om jag träffade honom i detta nu.

Sen så känns det så himla olustigt. Eftersom jag har samma arbetsposition som denna andra person så känns det som om man har allas ögon på sig. Kan hon göra samma saker, är hon också inblandad, vad vet hon som inte jag/vi vet..... Det, mina vänner, är mycket jobbigt.

Som tur är har jag i allafall lyckats tagit lite ledigt från jobbet och jag är ledig både söndag OCH måndag. Dessutom har jag bytt till mig dagpasset i morgon istället för kvällen. Ska också bli gött.
På måndag ska jag klippa mig. Undrar bara hur....