Oj, sov visst länge

Klockan är nu snart 12 och jag har nyss gått upp. Men jag älskar ju att sova....

Nu är allt betalt till Gotland. Känns så skönt att ha det gjort. Idag har jag bytt med Jenny. Skulle jobbat 11-17 egentligen men hon är tvungen att göra schema för vi har bara för vecka 27 ut. Det kan ju vara bra och veta hur vi ska jobba resten av sommaren. Sen är det även skönt att se hur många arbetsdagar man har kvar innan semestern...
image49


Jo, förresten...har jag sagt att Lasse slutar den 16 Juli? Nähä, inte det. Jo  det gör han och jag vet inte vem vi får istället...

Kram Candy

Glad midsommar på er i efterskott

Nyss hemkommen från Frändefors. Det känns skönt att komma bort ett tag men ack så gött det är att komma hem. Hem till sin egen säng och dusch...och sin snoosekatt!
For direkt till mamma och pappa för lite käk och upphämtning av katt, som för övrigt ligger ute på balkongen nu och sover på en stol. Gullegrisen min.
Vi var en sväng till Torp köpcentrum men det enda vi köpte var en lampa och en polygrip. Kul va?

Har nyss varit in och sökt ett nytt jobb. Hoppas på det bästa!

Bilder från helgen kommer....

Puss Candy

Idag är det ett år sedan...

.....mormor dog. Åh vilken hemsk dag det var... Trots att vi inte drog jämnt alla gånger så saknar jag henne.


Snart är jag ledig i tre dagar och det ska bli såå skönt!! Hoppas på att kunna ta en sväng förbi Torp Köpcentrum på söndagen innan vi åker hem....hehe

image48

Min mormor

Lite bilder från Narrarnas eldshow i fredags.





Jag är alltid lika fachinerad av elden varje gång, det kvittar vem som håller i den...Jag måste vara pyroman...eller nåt...

På jobbet gick det hur smidigt som helst i går. Vi har börjat med sommarschema nu och vi har en person till 22 och en till 23. Hur gött som helst. I kväll är det Em-kval på Tingvalla. Damernas fotbollslandslag möter Ungern. Det är fullsatt och det betyder 5000 pers!!! Kan ge nåt men jag är ju förberedd med min personal! Här ska säljas burgare!!!! Ge oss vad vi tål bara!!! He he he...
Nu ska jag käka frukost och försöka läsa tidningen om inte Tusse också vill göra det. Stor risk...

En stor sten har släppt från mitt hjärta

Mamma fick reda på svaret på lungröntgen som hon var in på i slutet av maj. Läkaren misstänkte ju KOL, men så är inte fallet.

GUD VAD SKÖNT!!!!!

Men hon har lyckats sluta röka...nåja...hon röker en cigg om dagen och snart glömmer hon bort den också och klarar sig utan den. Hon snusar dock men det är ju inte lika farligt. Tar inte lungorna i alla fall...
Klart att det inte är nyttigt heller men vad fan är nyttigt??image42

Mamma på kryckor när vi åkte ner till Tyskland 2005 för att handla inför bröllopet..

Dags igen....

.....för jobb. Jag har tre dagar kvar att jobba, sen är jag ledig i tre dagar. Vi ska åka ner till Mia och Matz i Frändefors och fira midsommar. Det blir nog ett hejdundrandes hålligång, det brukar aldrig bli lugnt. 

Ja, igår var ju Carin, jag, en kompis till Carin och hennes kille på Body Balance/core. Det var en upplevelse....Men kul!!
Typ yoga/pilates, med bland annat solens hälsning, stjärnan, halvmånen, grodan (vilket för övrigt var den roligaste positionen, Carin och jag skrattade så vi nästan dog...).

Snart kommer pappa med Tusse. De ska ha Sixten en hel natt så de vill väl sova och inte höra åtta små tassar härja runt i huset.

Har förresten beställt ny dator. Den Dell blev det med plattskärm på 20". Vår dator rasar snart och den är så full i blider och musik att det snart inte får plats mer på den. Så innan den går i sönder så har vi gjort slag i saken.. totalt kostar det 7700 kr men det får väl gå. Tror att Jimmy tog på avbetalning, så att vi får ha några pengar kvar till semestern av våra skattepengar som vi fick tillbaka.

image41
Tusse på min födelsedag, som för övrigt är hans födelsedag också. Älskar papper och snören!

 

Gympa

Snart åker jag, Carin och en kompis till henne på gympa. Det blir Body Balance och Core. Sommargympa som är gratis hela sommaren. Bra tillfälle att börja röra på mig..hehe..

Har varit ledig idag och inte gjort speciellt mycket. Bara tvättat, diskat och fixat ny sommarmusik...

Kram Candy - Laddad

Trött

Hu, vad det var att göra igår på jobbet. Jobbade 11½ timme igår. Och nu ska jag snart åka till jobbet igen för att ta mig ann tiden 12-16. Pice of cake.... När Jimmy kommer hem ska vi ut och gå och sen blir det nog eldshow på Torget med Narrarna...kul att se nåt innan gotland:)

Syster hämtar sin katt Sixten idag...

Puss puss!!

Vart tog den vägen????

Sommarvärmen alltså?? Stora moln på himlen nu och sen så blåser det jättemycket. Inte så kul för de som tar studenten idag. Det är en hel del på jobbet som gör det och jag önskar dem grattis och lycka till allihop!

Igår var det helt sjukt på jobbet. Fram tills klockan var 21-21.30 så hade vi kö, konstant. Ingen utav oss hade några raster utan satt bara och åt, alltså matuppehåll. Hoppas att det blir lite lugnare idag när alla ska äta god mat och ut och fira med sina klasskompisar. Idag är det förresten ett år sen jag gjorde det där mardrömspasset på jobbet. Jag jobbade 11.30-04.00! Och jag gör ALDRIG om det!! Fy fan...gissa om jag var trött efter det....

Magen börjar bli lite bättre även om jag hade ont när jag kom hem i går, men det berodde på att jag stressade i mig maten igår kväll och att jag åt för sent.

Nu blir det frukost! Havregrynsgröt! Det är gott det!

Kram Candy som har 6 veckor kvar till semestern!!! Urk.......:(

Fy fan säger jag! Magkatarr typ...

Fick gå hem från jobbet förut. Har haft ont i magen sen 4 i morse och visste varken ut eller in. Inte vem jag öppnade med eller någonting. Kul också att chefen är så puckad och bara blir grinig när man säger att man måste gå hem och ringa läkaren.. "Och det kunde du inte kommit på tidigare eller?"... NEJ för ingen är på vårdcentralen klockan 4 på morgonen, kanske bättre att jag inte dyker upp alls...ringer och säger till dig tiidigt på morgonen att du får åka och öppna...SKULLE DU GÖRA DET DÅ ELLER???!!!! Nä, tror inte det...

Har ringt till sköterskan på vårdcentralen i skoghall (för det är där jag har min läkare..tänker inte byta..) och hon sa att jag skulle undvika följande:

*Friterad, stekt och fet mat - perfekt ställe som jag jobbar på NOT.. Matlåda med andra ord...
* Kaffe- HJÄLP HUR SKA JAG KLARA MIG...
*Juice- dricker bara äppeljuice men det ska jag inte heller dricka...
*och sist men inte minst....sluta stressa och börja röra på mig...MÅSTE VERKLIGEN GÖRA DET NU!!!!!

Blåbär är bra. Massor med antioxidanter. Filmjölk eller Verum hälsofil... Och Proviva...

Happ, då är det bara att försköka sätta igång med mitt nya hälsosamma liv...

Kram från en ganska så grinig Candy...


16:41 Var med syrran, mamma och pappa på en liten shoppingrunda för att införskaffa saker till den nya katten som kommer på lördag kväll. Förväntan är stor och det ska bli kul att se och höra hur Tusse tar det nya tillskottet.. Han, kattungen ska vara hos mamma och pappa på söndag för syrran ska jobba. Lite känsligt i början när han inte är van att vara ensam.. Så på lördag kväll ska jag och Johanna upp till Veronica och hämta honom.

Magen känns lite bättre. Har tagit Rani Q och ätit blomkål. Även köpt såna där shots man ska ta varje morgon. Hoppas det hjälper. Det blir i alla fall havregrynsgört till frukost hedanefter.
Jimmy och jag ska ut och gå sen tänkte vi. Ska bli skönt.

puss puss från en lite gladare Candy

Medelhavsvärme

det har det varit i ett par dagar/nån vecka nu.. Idag kom det liite regn men det dudstade bort på vägen ner. Är ledig i morgon och det ska bli härligt. Ska ta mig en cykeltur till mamma och pappa för att pressa lite på baksidan..gött gött...

Snart är det Jamie Oliver..måste bara se...

Kram Candy


image40

Du ska inte tro det blir sommar...

...ifall inte nån sätter fart....

Skolavslutning idag i Kil. Antonia gick ur fyran och det firade vi med jordgubbar och grädde. Mums!!

Ska till stan ikväll och ta ett glas vin eller cider med Jenny och Sofia Ekström. Lite lagomt för jag börjar jobba 8 i morgon bitti.

Nu är det 29 grader i skuggan och det är HETT ute. Kanske ska ta och slappa lite vid fläkten...

Om två månader är vi på resande fot och jag läängtar så!!

Kram Candy

image39

Fredag

hämtade Antonia i skolan vid två, åkte tillbaka hem, lämnade alla saker och åkte sen in till muséet. Där fikade vi innan vi gick på upptäcksfärd. Det var väl ok men man ska nog gå själv utan barn. Hon har varit där förut och nästan sprang igenom allt. Jag ville ju titta noga på allt, men inte hon inte...
Tog en sväng till biblioteket också för att sen handla lite saker till tacosen.
Åkte buss hem och började laga mat. Tacos och till efterrätt blev det pannacotta med vit choklad och bär. Mums...
Nu sitter Jimmy och Antonia framför tvn och ser på Göta Kanal 2. Finns det någon sämre film?? Hur tråkig som helst...
Ska nog försöka få henne isäng snart. Ska ju upp relativt tidigt i morgon. IKEA och Gustavsvik Äventyrsbad. Lååång dag i morgon!

Kramar Candy som varit i helvetet och vänt idag...ganska behagligt...