Promenad med Kråkan

Har nyss varit ute på en promenad på ca 5 km tillsammans med bästaste Jenny. Allt mellan himmel och jord diskuteras på våra promenader och det känns så skönt att ha en person som man kan prata om allt med. Hon är en av mina allra bästa vänner. Hon var tom med mig inne på förlossningen, på sin egen födelsedag, bakfull och dann men hon satt där i allafall. Och hon var den som tillbringade första natten på avd. 11 också och bar runt på lilltrollet när han inte ville sova.. ( Kan ju tillägga att min käre make lider av svår sjukhusskräck, stackarn.. Men älskar honom ändå ;))



Här är hon, Jenny, läsandes Klick i väntan på att jag ska pressa ut "lillen".

Men hon blev avlöst av syster Johanna sen. Och dååå drog allt igång. Jenny, du missade något roligt.. Marre på lustgas är en rolig syn :))



Toksyster/moster...

Aja, de är i allafall två av mina största stöttepelare här i livet, förutom resten av familjen då! Men de har en speciell plats i mitt hjärta!

Här kommer lite nya bilder på lilltrollet!






Leker med Jennys brorsdotter Sonja. En riktigt söt tjej!


På Leklandet, Nöjesfabriken. Han hade riktigt skoj bland kuddar, bollar och rutchkanor!



Nä nu blir det duchen innan det är dags att förbereda lunchen. Sen blir det nog Ikea, Bergvik och ikväll ska jag jobba... I morgon lär bli en dag i smärtans tecken..suck. Men snart är hjälpen här i form av sjukgymnasten.

See you!

Kläder, kläder, kläder...

Har varit på Bergvik med Ida, Emil och Henrik (hennes nya). Jag handlade lite kläder åt Victor, fastän han inte behöver något men var bara "tvungen"...


Skjorta från Lindex. Äääälskar rutiga skjortor på mitt lilltroll!


Spindelmannen är cool ;) Likaså min lillkille!

Här kommer lite kläder som jag dock var och nosade på...





Vi ska till Stockholm den 3-5 september. Får väl se om något om ovanstående slinker med hem då. De beiga manchesterbyxorna och någon av de svarta byxorna skriker efter mig... Köööp mig,,,,,kööööp miiiiiiiiiig.........

Nu ska jag och min jävligt onda rygg gå och lägga oss... Ska jobba i morgon mellan 19 - ca 01.15. Ska bli spännande och se hur det går, men det är väl bara att bita ihop...

Go natt!

Uhuuuu så skönt........

......att äntligen få skriva här på bloggen att vi har varit i Stockholm den här helgen. Vi har firat Pinge som fyllde 30 i lördags. Och vilken dag/helg!

Vi har lyckats hålla tyst om detta i ca en månad, men det har varit lite frestande och säga; vi syns om x antal dagar...

På fredag en drog jag, Jimmy, Jessica och Christian till storstaden (UTAN BARN!!) för äventyr. Hämta nyckeln på Lidingö, sen till Skogås för att bråka lite med en dörr... Ja, den var dum!

Lördagen åkte vi ner till City vid ca 10, sen shoppade vi och köpte present till Pinge. Han fick en luftballongsfärd. Presenten blev mycket uppskattad.


Lite efter 12 så satt Pinge med sällskap och käkade lunch och då dyker vi upp, tutandes i parytutor! Gissa om han blev paff!


Här anar han ingenting.... men får snart höra de "vackra" tutorna!


Kung Pinge!!

Vi drog sen vidare på äventyr och fart som heter duga. Det vankades ribbåt ut till Gellnö. Snacka om att båten gick fort! 52 knop ( ca 90 km/timmen...) Wahooo vad kul det var!



Sen blev det Champangemingel, genomgång av dagen och presentöppningar.



En liten guidad tur på Gällnö blev det också innan vi intog en trerätters middag komponerad av Åsas pappa Olle och hans fru Irene.
* Skagentoast
* Grillad fläskytterfilé, potatis, ugnsrostade grönsaker med fetaost och två olika såser
* Gino och vaniljglass


Per-Inge hugger in på jordgubbarna och delar sedan rättvist ut en till varje gäst..


Åsa är kvällens drottning!


Kvällens 30-taggare!



Sen bar det av med båt till Boda där vi tog bussen till Slussen, och pendeln hem. Alla var helt slutkörda och längtade efter att få slå igen ögonen och vila huvudet mot kudden.

Avslutar med en underbar bild av solnedgången som vi såg när vi väntade på bussen...