Uhuuuu så skönt........

......att äntligen få skriva här på bloggen att vi har varit i Stockholm den här helgen. Vi har firat Pinge som fyllde 30 i lördags. Och vilken dag/helg!

Vi har lyckats hålla tyst om detta i ca en månad, men det har varit lite frestande och säga; vi syns om x antal dagar...

På fredag en drog jag, Jimmy, Jessica och Christian till storstaden (UTAN BARN!!) för äventyr. Hämta nyckeln på Lidingö, sen till Skogås för att bråka lite med en dörr... Ja, den var dum!

Lördagen åkte vi ner till City vid ca 10, sen shoppade vi och köpte present till Pinge. Han fick en luftballongsfärd. Presenten blev mycket uppskattad.


Lite efter 12 så satt Pinge med sällskap och käkade lunch och då dyker vi upp, tutandes i parytutor! Gissa om han blev paff!


Här anar han ingenting.... men får snart höra de "vackra" tutorna!


Kung Pinge!!

Vi drog sen vidare på äventyr och fart som heter duga. Det vankades ribbåt ut till Gellnö. Snacka om att båten gick fort! 52 knop ( ca 90 km/timmen...) Wahooo vad kul det var!



Sen blev det Champangemingel, genomgång av dagen och presentöppningar.



En liten guidad tur på Gällnö blev det också innan vi intog en trerätters middag komponerad av Åsas pappa Olle och hans fru Irene.
* Skagentoast
* Grillad fläskytterfilé, potatis, ugnsrostade grönsaker med fetaost och två olika såser
* Gino och vaniljglass


Per-Inge hugger in på jordgubbarna och delar sedan rättvist ut en till varje gäst..


Åsa är kvällens drottning!


Kvällens 30-taggare!



Sen bar det av med båt till Boda där vi tog bussen till Slussen, och pendeln hem. Alla var helt slutkörda och längtade efter att få slå igen ögonen och vila huvudet mot kudden.

Avslutar med en underbar bild av solnedgången som vi såg när vi väntade på bussen...


Kommentarer
Postat av: Pinge

Snacka om bort lurad!!

2010-08-02 @ 19:59:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback