Hästhoppning

I går kom mamma och pappa och hämtade mig vid 10. Då var det bullbak som stod på agendan. Jag och mamma satte i gång och jag lyckades skrapa ihop 115 bullar totalt. En del ska med till visby för visst är det gott med bullar i fikakorgen?

Sen var det lunch och efter det så begav jag och pappa oss ut till Hästviken och Equlityline Horse Show. Lisa har ponnyridning där hela helgen. Var och sa hej till dem och gick vidare mot en av hoppbanorna. Lyckades få fatt i en startlista och där såg jag ett bekant namn. Nämnligen Lina Johansson från Rudskogens RF.
Mina allra första tävliningshästar skötte jag åt hennes mamma Marie Carlsson och fick syn på henne också. Och min gamla ridlärare Eva Örnebring. Kärt återseende ialla fall!
Det hela slutade med att jag fick en häst i handen, just like old times!  Jag och Marie stod och pratade lite minnen och bytte telefonnummer. Vi skulle höras av någon dag och så frågade hon om jag var sugen på att följa med på någon tävling och det är jag ju. Än så länge är ju inte magen så stor så det borde jag klara av.

På dagens agenda står: läkarbesök, städning och fortsätta att packa! Mamma och pappa kommer nog hit och kollar vad de ska vattna odyl. Då blir det säkert fika!

Over and Out

The Bells of Freedom

Jag har fått en ny favvolåt! Visserligen är BWO ett av mina favoritband men.......DAMN!!! Såg nyss dem på Allsång och "The Bells of Freedom"  gör ju mig bara så glad! Så i morgon ska jag hem till mamma och baka bullar och lyssna på min nya musik som jag har laddat in på ipoden.

Har även packat idag. Lite svårt att inte överpacka... Hoppas på bra väder men tar med jeans och varm tröja i fall att. Regnkläderna åker med också. Tog fram medeltidskläderna också så att de får vädras lite. Måste stryka dem också för de är ganska skrynkliga..
Åhh...ser fram emot att glida in i Visby Hamn på lördag morgon... Den känslan är oslagbar! Väl i hamn blir det frukost på Märtas Café i Östercentrum.

Undrar vem som har lånat "Da Vinci koden" av mig? Hittar den inte och den vill jag och Sara se på i bilen.

Är det någon som har den? Är ju så dålig själv att skriva upp vad jag lånar ut och till vem.... Får nog bli bättring på den fronten tror jag .

Nej nu ska jag nog ta mig ett bad och fixa mina naglar.

Bye


Hot hot hot

Ska snart dra till Skutberget med Jenny. Gött att sola och töla lite innan hon börjar jobba!
Måste dra i gång och packa lite smått nu. Det är inte likt mig att skjuta på sådana saker... Men just nu är jag inte likt mig själv..

Later!

24 juli

De två senaste dagarna har varit jättevarma. Och jag har lyckats bränna mig... Glömde smörja in mig innan vi drog till stallet och satt och fikade i ca 40 minuter i solväggen. Oops..

Men men... Glömde det inte igår i alla fall..
Har varit i stallet med Tuva i tre dagar nu. Jag hyrde en ponny till henne i tre dagar i födelsedagspresent. Den var mycket uppskattad! Hon har aldrig suttit på en häst förut och hon har en naturlig fallenhet för det kan jag säga. Hon satt jättebra i sadeln och balansen var det verkligen inget fel på. Hon till och med travade! Har några bilder som jag ska lägga upp senare.

Idag ska det också bli jättevarmt. 27 grader enligt NWT. 25 grader idag och 26 i morgon enligt SMHI.. hur som helst så blir det fint väder.

Min kusin Sara fyller år idag! Grattis till henne!!

Tyvärr måste jag städa lite här hemma. Har ingen lust men det måste verkligen göras... T ex så måste badrummet få sig en rejäl omgång..Blä!!

Ja ja,, det är väl lika bra att sätta igång då....

Kramen!!


20 juli

Idag fyller Antonia 12 år. Tänk att tiden går så fort. Vi ska upp till henne snart och fika. Sen så ska vi hämta Tusse idag också. Hans tid på kollot är slut för denna gång...Mamma måste städa... Så nu ska han få vara hemma tills vi åker till Gotland.

Skönt med sovmorgon tillsammans. Vi gick nog inte upp förrens 10.20 ungefär.

Nu ska jag ta och greja lite...

Bye bye




Antonia på Kneippbyn förra året.




Konsert i Kils kyrka i julas. Hon spelar trumpet!


Jag och Antonia på Paddanbåtarna 2003 eller 2004.

Lördag

I dag blir det kalas för Anton och sen vidare till Mia och Matz. Vi var där igår kväll så vi pratade på om vi skulle grilla tillsammans idag. Får väl se hur trött jag är. Mia ska även ha kalas för sin släkt för hon fyllde 30 den 3 juli. Eftersom vi inte var på festen den 12 (båda två jobbade ju) så får vi fira henne idag istället.

Jimmy jobbar idag mellan 9-14, så jag har bara suttit hemma och haft tråkigt. Men jag ska snart ta ett bad och börja kolla på vad jag ska ha på mig...detta eviga problem... Det är lite svårt för vädret är ju inte så stabilt om man säger så.. Blir nog jeans som vanligt..



En bild på Mia och mig från påsken 2007. Mycket rolig fest!

Fredag

I går var det möte. Mycket trevligt sådant..
Jag fick en 10-årspresent av företaget. Ett par örhängen. Mycket fina! Blev jätteglad över det.
Idag har jag rensat min garderob och lagt i ordning all oreda. Känns bra det med. Nu vet jag inte vad jag ska göra, så jag funderar på att åka ut till mamma och pappa en sväng.

Over and out!

Ps: Om 2 veckor åker vi!!!!!!!!Ds

Torsdag

Har varit på stan med Jenny, Camilla och Lisa. Vi var först på det nya Wayne´s (gamla rådhuscafét) och käkade(jag)/fikade (de andra). Vi satt nog någon timme där för att sen gå lite på stan. Trevligt trevligt.
I kväll ska vi på regionalt AL-möte på Bilan. Det sista jag gör med jobbet innan semstern. Sen är det bye bye! Ska verkligen försöka att inte besöka stället. Man får ju den dosen resten av året.

Nä nu blir det sängen en sväng... Lite trött är jag...

Kram kram

Blodprov

I dag var vi ner på inskrivningssamtal. Det gick hur bra som helst. Även blodprovet. *STOLT*


Ska åka ner till jobbet om en timme lite drygt. I dag jobbar jag 11.30-20, fy fan vad drygt. Speciellt när det är sista passet så känns det ju som en evighet..

I morgon är det AL-möte regionalt, så det hade jag tänkt att gå på.


Jag är just nu så trött att jag bara skulle kunna lägga mig och sova hela dagen. Har inte sovit speciellt bra i natt pga blodprovnings-rädslan men det går snart över..



Åh vad jag längtar till Gotland... 2½ vecka kvar...


Måndag och sista vecka före semestern

I dag ska jag jobba closing för första gången sen innan midsommar. Det ska faktiskt bli skönt. Hoppas att det inte blir så mycket att göra. Känner verkligen ett stoort behov av semester nu. Min kropp säger att jag ska ta det lungt, även om jag har varit ledig lördag och söndag. Behöver låångledigt.

Vi var upp till Hagudden i helgen. I år var det inte så mycket folk som förra året. Då var det ca 80 motorcyklar men i år bara 30... Risk för dåligt väder och en stoor kommande träff i Holland veckan efter satte nog stopp för de flesta.
Hur som helst så stod jag i kiosken mellan 22-24 på lördagkvällen. Sålde mest öl och korv...

På onsdag ska vi på inskrivningssamtal på MVC. Ska bli riktigt spännande.. Förutom blodproven då...

Nu ska jag ängna mig lite åt tvättkorgen...suck.....

Hejdå!

Endast tre dagar kvar att jobba...

SEN ÄR DET SEMESTER!!!!!!!!!!!!

Ska bli hur skönt som helst. Idag tog jag ut en semsterdag. Aura jobbar istället för mig. Det var ju inget skift, bara 10-17.
Eftersom jag inte har någon ork kvar i kroppen när jag kommer hem efter jobbet på em/kväll så blir det heller inget gjort hemma. Men det har jag fixat idag. Tvättat, städat och plockat disk.

När Jimmy har slutat jobbet  så ska vi åka upp till den årliga mc-träffen med Goldwingklubben på Hagudden. Det är planerat att vi ska sova över där i husvagnen om det inte blir förjäkligt väder. Visserligen är det stor risk för regn men vi tror att vi stannar kvar i alla fall. Skönt att vara borta hemifrån en liten sväng i allafall..

Om tre veckor är vi i Visby och jag längtar som en tok! Det gäller att njuta nu, sista semstern utan barn. Sen lär det bli andra bullar...

Fick reda på igår att en av mina gamla skolkamrater tillika stallpolare också ska ha barn. Det är visst många som får besök av storken nästa år....

Nä, nu ska jag nog se om jag ska packa väskan och sen hoppa in i duschen.

So long!!

Bullmamma, det är jag det...

Är ledig idag med. Lyx att vara ledig tre dagar i rad. Men så är det...

Fick stor lust att baka idag så jag trotsade vädret och drog på mig mitt regnställ och drog iväg till ICA för att handla diverse saker.
Matbrödet står nu i ugnen och är klar om ca 30 minuter, bulldegen är på jäsning och så blir det nog lite muffins också.

Fick sms av Jenny förut att det är AL-möte i morgon kl 15. Kanske kan ta med lite fikabröd då...om inte min kära make har käkat upp allt. Får nog låsa in allt med dubbla kodlås har jag en känsla av.

Mitt illamående har gått över helt...trodde jag.... Men idag är det inte så bra. Behöver nog sova lite sen efter allt bakstök. Konstigt, jag har ju inte mått dåligt på en vecka ungefär... men men...så är det....

I helgen som gick var vi hos mamma och pappa och käkade i lördags och hos Kurt och Ingrid och käkade i söndags.
Snacka om bortskämda! Skönt att inte laga mat...

Åååååååhhhhhhhhhhhh......................JAG HAR BARA 8 ARBETSDAGAR KVAR TILLS SEMSTERN!!!!JIPPIE!!!!!!!!!!!

Det var allt för nu!!

Ryggjävel

Ont i ryggen har jag nu, så jag har inte sovit speciellt bra i natt. Vändit och vridit mig fram och tillbaka för att hitta ett läge där det inte gör ont i ryggen. Hittade det så småningom och somnade. Inte nog med att ryggen värkte, så var det ju hett som in i helvetet... Men nu ska vi inte klaga över värmen som har kommit...

Gissa om jag längtar till semestern. Jag har 8 arbetsdagar kvar att jobba. 5 nästa vecka och tre veckan efter det.

Pratade med Mia i går också. De har skaffat katt. En svart och lurvig sak. De ska hämta den om två,tre veckor. Den 14-15 augusti ska vi ner till Göteborg och Liseberg med Antonia och eventuellt en kompis till henne. Vi sover över hos Mia och Matz då. Det blir så jobbigt att åka fram och tillbaka ända upp till Karlstad på natten. Jimmy tycker ju inte om att åka bil på kvällen/natten. Jag däremot ÄLSKAR det. Men nu är det ju inte jag som kör, så då får man snällt rätta sig efter chaffören.
Nu ska jag ta och greja lite här hemma. Blir nog mamma och pappa sen på em när Jimmy har slutat jobbet.

Kram kram

Fredag och stekhett!

Nu är klockan 9.20 och jag ska snart åka till jobbet. Just nu har jag en vääldigt kelig katt som ligger mellan skärmen och tangentbordet och åmar sig. Den lilla grisen... En hårig gris dessutom..

I går var jag och hjälpte syrran att lägga upp ett par gardiner och sy kuddfodral. Skönt att göra nåt annat än att bara åka hem och känna att jag bara somnar så fort jag lägger mig i soffan eller sängen.
Går 10-19 idag. Ska se om jag kanske kan få gå hem 17 för jag har börjat fått ont i ryggen igen... Inte så kul att det börjar så tidigt, men det kan bli så för en del, säger alla tidningar...Usch, ont gör det i allafall...

Aja, nej nu blir det att borsta tänderna och dra iväg!

Ps: Jag har ledig helg sen, även måndagen är ledig! Skönt!! Ds

Ciao!