Ikea och Bergvik

ska snart äta frukost. Jessica kommer och hämtar mig sen för tripp till Ikea och Bergvik. Jag ska köpa present till Tilde, har jag lovat.
Sen ska vi se om jag kan övertala Jimmy att åka ut till mamma och pappa.

Skriver mer ikväll.

So long!

Jävlar i min lilla låda

Skulle egentligen gått 14-closing idag men runt tre så började jag få sammandragningarna ALLAN. (Dålig timeing att bli dålig på men vad fan gör man, kan ju inte hjälpa det)  Kände av dem redan i natt när jag gick hem och jag antar att det är bebisen som tycker att jag stressar för mycket. Har även kräkts en gång..Känns verkligen inget bra... Men men, det blir till att vila mycket nu, både idag och i morgon..suck...

Nä nu blir det sängen och tv:n. Förhoppningsvis så kan jag somna...

So long

*önskar jag var i samma bra form som Malin*

Näst sista dagen på min closing"helg"..

....och jag mår inte så bra. Men att sjukanmäla sig är inte aktuellt. Har ju för fan ingen personal....trist men sant...
Så det är bara att dra sig dit tills klockan 16.
Innan dess ska vi på barnkalas för Tilde har fyllt år... Inte speciellt sugen på det heller...

Nä, nu blir det duschen! Hoppas på att jag piggnar till lite grand....

Bye!

Göteborg i morgon

Ska bli skönt att bara åka ner och strosa på Liseberg. Kanske åka Lisebergstornet....men bara kanske....

Börjar jobba 8 på måndag med Jenny och Leon. Gött att jobba med Kråkan! blir så mycket roligare då!
På ett sätt ska det bli skönt att börja jobba igen. Dels att få träffa alla arbetskamrater och dels för att jag mår såå mycket bättre nu. Inte ett dugg illamående och bara normalt trött. Det går frammåt i allafall.

Pöss pöss

Sista veckan på semestern...

...och det sista jag vill är att börja att jobba....

Veckan på Gotland var suverän, trots det dåliga vädret. Tornérspel, eldshow, brandskattning av Visby, utflykt till Fårö mm har hunnits med.

Passar just nu mamma och pappas hus för de är på en tripp ner till Helsingborg och ska över till Tyskland också.
Så nu sitter jag på altanen och skriver lite. Jimmy tvättar bilen och katterna är ute en sväng. De fick inte gå ut i går för det ösregnade hela dagen.

På torsdag åker vi ner till Göteborg och Liseberg med Antonia och en kompis till henne. Hon är ju 12 år nu så hon behöver inte ha oss hägnas i hälarna hela tiden. De får köpa sig ett varsitt åkband och sen är det bara att släppa lös dem! Tur att det finns mobil nu för tiden så att man kan ha lite koll i alla fall.
Ska sova över hos Mia och Matz torsdag till fredag.  Skönt att inte åka bara över dagen. Det blir så jobbigt för den som kör, och sen kan vi vara längre på Liseberg.

Nä nu ska jag gå in och göra äppelpaj!

Jo just det....den 4 september ska vi på Ultraljud!! Mycket spännande!

So long!

Måndag i Visby

Andra dagen på medeltidsveckan och det regnar. iNTE  KUL!

Vi ska på tornerspel ikväll och hoppas på uppehåll. Men så farligt regnar det inte i allafall. Ska ner till Saras släkts familjegrav här på gotland och sen en sväng på marknaden. Ska införskaffa en lykta att ha ljus i så att vi kan ha på vår myspicknick på onsdag kväll när vi ska se på eldshowen.


I går var vi på Valdemar Atterdags intåg i Visby och såg massa roliga grupper på strandpromenaden. Narrarna  var näst sist och allra sist var det eldpilar i havet. Såg även Jauvets saga på dagen. Sonja Sövardotter. Hysteriskt roligt!!


Nä nu måste jag dra vidare in i 1200-talet!!