Måndag

Ledig igår och idag. Skönt skönt..

Fick hjälp med mina fönster igår av svärmor. Skönt att ha det gjort innan jul.

Jobbade på lördagen och det börjar likna old times med försäljningen. Kul att vi säljer. Fick dock ringa in en massa folk. Eva och Leon kom och med sig hade Leon Malin J som bonus och sen kom Mackan. Vi var då totalt 15 stycken och då flöt det på. Lyckades få en peak på 10500 kr ungefär. Tyvärr hade jag bara 20 minuters rast och det kändes i kroppen kan jag säga. Inte bra alls att stressa och flänga runt så när man är i 6:e (snart 7:e) månaden. Men det fick gå, hade liksom inget annat val. Men kul var det i alla fall.

På lördag kväll hade killen längst ner 18-årsfest. Jag har inga problem med att folk har fest, men när det kommer oinbjudet folk och krossar entrédörrens glas har jag inte mycket till övers. Det fick de veta också.

Man ska inte ifrågasätta en gravid kvinna, det ska ni bara ha klart för er (kan ju säga att mina hormoner är i en ständig berg och dalbana just nu ).
 Jag flängde ner för trapporna och fick tag i den som bodde där. De fick veta att jag tänker anmäla händelsen (vilket jag verkligen gjorde) och att det är dom som får stå för kostnaderna. Sen om killen väljer att gå vidare med det och se till att den som gjorde det får betala i slutänden är inte mina bekymmer. Jag må va lugn och beskedlig men ibland flyger djävulen i mig och stackars den som står ivägen.

Nej nu måste jag sätta lite fart. Har lite att fixa med innan pappa kommer och hämtar mig kl 12. Det är hockey idag. FBK möter Luleå borta.
Ska ta med mig Tusse tror jag...

Over and out!


På Fårö, Gotland på semstern.

Tisdag och ledig

Mår bättre idag. Ingen feber men ont i kroppen och snorig. Ska iväg en sväng till Ikea snart med syrran och mamma. Måste få se nåt annat än tv:n... och få lite luft i mig. Ska se på hockey hos mamma och pappa sen också. De möter Frölunda och det lär bli spännande. Frölunda spelar jämt så jävla fult!

Pappa och syrra var här förut på fm och drack kaffe. Syrran var in med bilen på ombesiktning men det gick inte bättre den här gången... Trist...

Här kommer lite bilder från personalfesten förresten.... Inte så många roliga för jag gick hem vääldigt tidigt!



Det var några ialla fall...


Måndag

Jag är sjuk....igen....nu är det dock inte ryggen utan jag har feber, ont i halsen, ont i hela kroppen (till och med läpparna...) och fruktansvärd huvudvärk, så det har inte varit nåt jobb för mig idag. Har tillbringat dagen i sängen framför tv:n.

Dock har en bra och kul sak hänt idag. Vi har beställt vår julklapp till varandra. Vi ska gå på Julkonsert med Peter Jöback den 20 december. Perfekt kombinerad julklapp och födelsedag till Jimmy. Och så var årets första julklapp fixad!

Åh jag har fått väldigt mycket julkänslor nu! Längtar tills man får plocka fram tomtarna, granen och alla julstjärnor, ljusstakar och levande ljus. Och bara mysa med glögg och pepparkakor! Det är livet det!

Här kommer bilden på barnvagnen som vi har beställt. Dock i helt fel färg men modellen är densamma!



Nu blir det tv:n!!

Hej då!

Nu har vi beställt barnvagnen

Det blev en Emmaljunga Nitro City. Valde två olika fäger på liggdelen och sittdelen, för jag tyckte att båda färgerna var snygga.

På liggdelen blev det färgen Pro Forest och på sittdelen Brown Check.
Ska se om jag hittar några bilder på den....

Hur gulligt är inte detta då...

http://www.youtube.com/watch?v=adYbFQFXG0U


Ja, Therese och ni andra....det var ju hur gulligt som helst.....

Youtube är ett underbart ställe att hänga på när man inte har nåt annat vettigt att göra...som att gå och lägga sig tex...

Middag

Har nyss haft Jenny, Angelika, Aura, Malin G och Therese här på middag. Det var kul och gott (om man får skryta lite..)

Menyn bestod av; chorizo, heta räkor med chili och vitlök, grönsaksstavar med aioli, oliver med fetaost, vanliga oliver, marinerade vitlöksklyftor, melon med skinka. Detta var förrätten...

Sen kom Paella med bröd till. Enbart kyckling iden och inga andra skaldjur...inte så bra på skaldjur....

Och till dessert blev det Pannacotta med vit choklad och hallon...

Det blev lyckat tycker jag och jag är proppmätt.....

Jimmy har till och med varit med och han förvånade mig genom att plocka ur och i diskmaskinen... Än är inte undrens tid förbi....

Nu blir det nog ryggläge framför tv:n för jag är sååå trött...........

Tråkigt bara att inte Malin J och Carin var med...men det går fler tåg ju....

God natt på er!!

Tjohoo! Jag har känt dem!!!

De allra första rikigta sparkarna! Vilken känsla! 5-6 gånger kickade det till i går kväll när jag hade lagt mig till ro, sådär alldeles mysigt på sidan bredvid Jimmy.. Då kickade det till..."Hmm, vad var det, var det en spark eller?"
Jag väntade lite och så kom en till..


Faaan.......hade skrivit värsta inlägget och så försvann det....

Jälva oflyt!!

Måndag och sol

Idag är jag ledig och ska träffa Ida på stan för att hjälpa henne att fylla i havandeskapsansökningen. Det är ju inte så lätt alla gånger.

I natt har det varit frost och det märks tydligt att vi går mot kallare tider. I går morse när jag skulle cykla till jobbet så  blåste det närstan storm ute, och jag kan ju säga att det tog liite längre tid att komma fram. Men jag lyckades...
Det hade blåst så hårt att våra banderollställ hade blåst ner och de är inte såå lätta...

Var på kalas i torsdags också. Elias fyllde 1 år. Bilder kommer....
Idag så fyller Oliwer 3 också. Det var kalas i går men jag jobbade ju så mamma och pappa tog med presenterna från oss.


Nej nu blir det frukost och duschen!