Måndag

Ledig igår och idag. Skönt skönt..

Fick hjälp med mina fönster igår av svärmor. Skönt att ha det gjort innan jul.

Jobbade på lördagen och det börjar likna old times med försäljningen. Kul att vi säljer. Fick dock ringa in en massa folk. Eva och Leon kom och med sig hade Leon Malin J som bonus och sen kom Mackan. Vi var då totalt 15 stycken och då flöt det på. Lyckades få en peak på 10500 kr ungefär. Tyvärr hade jag bara 20 minuters rast och det kändes i kroppen kan jag säga. Inte bra alls att stressa och flänga runt så när man är i 6:e (snart 7:e) månaden. Men det fick gå, hade liksom inget annat val. Men kul var det i alla fall.

På lördag kväll hade killen längst ner 18-årsfest. Jag har inga problem med att folk har fest, men när det kommer oinbjudet folk och krossar entrédörrens glas har jag inte mycket till övers. Det fick de veta också.

Man ska inte ifrågasätta en gravid kvinna, det ska ni bara ha klart för er (kan ju säga att mina hormoner är i en ständig berg och dalbana just nu ).
 Jag flängde ner för trapporna och fick tag i den som bodde där. De fick veta att jag tänker anmäla händelsen (vilket jag verkligen gjorde) och att det är dom som får stå för kostnaderna. Sen om killen väljer att gå vidare med det och se till att den som gjorde det får betala i slutänden är inte mina bekymmer. Jag må va lugn och beskedlig men ibland flyger djävulen i mig och stackars den som står ivägen.

Nej nu måste jag sätta lite fart. Har lite att fixa med innan pappa kommer och hämtar mig kl 12. Det är hockey idag. FBK möter Luleå borta.
Ska ta med mig Tusse tror jag...

Over and out!


På Fårö, Gotland på semstern.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Shit vad tuff du är Marre. Jag skulle aldrig våga göra något sånt. När det är fest här i huset långt efter midnatt ligger jag i min säng och retar upp mig och tänker att om det inte blir tyst snart så går jag och säger till... så tänker jag flera gånger och till slut så somnar jag...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback