Vår katt Tusse.

Vår katt Tusse.


Ja, detta är min prins. Han är hur go som helst, men även en riktig buskatt. De enda gångerna jag inte tycker om honom är när han biter på mina stövlar och gräver i blomkrukorna...

I dag är jag ledig. Det är så skönt. Jag har hunnit med att dammsuga, ta in tvätt, hänga tvätt och diskat. Så nu ska jag snart hoppa in i duschen för syrran kommer snart. Hon ska låna datorn för att skriva ut sina inbjudningskort till sin 25 årsfest. Själv fyller jag 30 om tre månader så det blir väl fest då med.
Take care!

Söndag

Mitt första inlägg...Hakar på alla andra när det gäller bloggar...

Tog ledigt i lördags från jobbet för att åka till Stockholm på mässa (På två hjul) med min man och hans två kompisar. Kul att testa den sprillans nya bilen också.
Strosade runt på mässan och upptäckte till min förtjusning att The Burnt out punks skulle uppträda!! Min lycka var gjord! Ett par kort blev det, men har inte hunnit lägga in dem än.

Idag har det inte hänt så mycket. Varit hos mina föräldrar och ätit och sen har jag pluggat matte. Det går jättebra nu och jag fattar tillochmed vad jag sysslar med. I morgon är det jobb igen.

Tänkt vad man kan längta efter sommaren....Speciellt augusti månad... Då blir det Visby igen!

Kram och god natt!!

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!