Fina kläder

Åsa och Pinge var här idag. Med sig hade de såå fina kläder till Victor :)

Munkjackan är från Vildänglar i märket Nova Star. Visst är den fin!? De andra två pyjamaserna vet jag inte vart de är köpta men fina är de!

Jag och Jimmy har även shoppat kläder åt Victor idag. Det blev ett par jeans och en body. Så coola om jag får säga det själv;)



Var på barnmässan i går och köpte där två par strumpor i märket Me&I och en body i märket Urban Elk.
Nu blir det nog sängen. Är inte riktigt kry. Halsen gör ont och huvudet värker. Nåt är inte som det borde vara.. Har inte varit sjuk på väldigt länge. Under tiden jag var gravid var jag bara sjuk en gång och det var bara lite feber.

Så nu ska jag ta min tidning, dra täcket över mig och vänta på att Victor vaknar och vill ha MAT. Den ungen är matglad!

God natt!


Blå himmel

Solen lyser och himlen är blå. Dock inte så varmt ute än.. Klockan är ju bara tjugo i tio, så det finns fortfarande utrymme för graderna att stiga.

Väntar på att pappa ska komma och hämta mig och Victor. Ska ner till distriktssköterskan igen med  snittet. Förhoppningsvis sista gången... det blir dyrt ju... Men är snart uppe i frikort så sen kan jag gå iväg varje vecka om det skulle behövas ;)

I går var Olle och Marie-Louise här. Victor fick jättefina kläder från P.O.P. Ett bar marinblå mjukisbyxor och en jättefin långärmad sweatshirt.
Victor låg även och sov i 1½ timme i Marielouise´s knä. Där trivdes han!

Tänk vad livet förändras... Från att ha sovit till ungefär 11-tiden varje dag till att vara uppe runt 6-7 tiden varje dag... Men man får faktiskt saker gjorda även om Victor tar upp mycket tid. Har redan tvättat en maskin och hängt den.
I dag ska vi vara hos mamma och pappa hela dagen och sen i kväll blir det hockey!! Hejja FBK!!

Nu är det matdags!!

Over and out!

Inte lätt

Det är verkligen inte lätt att hinna med allt man vill göra och bör göra. Men en liten snabb uppdatering hinns med idag.

* BVC igår. Victor vägde 5130 gr och var lika lång som förra gången. Huvudomfånget hade ökat från 37,5 till 38,4. Han växer så att det knakar, dock inte på längden än..

* Jimmy har börjat jobba. Känns väl sisådär... Skönt att inte ha städ-disk-tvätt-hitler hemma men ändå lite ensamt. Man känner sig lätt väldigt ynklig och liten och misslyckad när Victor sätter igång och skriker och man inte lyckas trösta honom..Då är det skönt att ha någon mer hemma.

* I dag ska vi ta en liten promenad ute i det fina vädret. Ska dock ta bussen ut till Bergvik först och sen på vägen hem gå av på Gruvlyckan för att gå hem. Orkar inte riktigt gå så långt än...


Tack gode gud för Minifom-droppar!

Victor har haft lite trubbel med magen, men löste sig med lite Minifom-droppar. Igår sov han nästan 4½-5 timmar i sträck. Skönt att inte ha magknip, tycket han nog.

Mycket lugn natt också. Har fått sova utan att behöva gå runt och vagga honom till sömns. Inget skrik under kvällen heller.
Mycket skönt!

Han ska få mer droppar i kväll, så att han kan sova skönt i natt.

I dag blir det en lugn dag här hemma och ikväll ska vi se på melodifestivalen, om Victor tillåter.. Och i morgon blir det middag hos farfar och Ingrid.

Här kommer lite bilder på guldklimpen!


Positivt

Victor vägde 4820 gr och var 56,5 cm lång... Hur noga mätte de på förlossningen?

Fick i alla fall all clear att sluta med amningen. Skönt... Vi trivs med flaskan...


BVC

I dag är första besöket på BVC. Spännande!

På dagens schema står även besök hos mamma och pappa. Ingalill och Bengt kommer dit för att beskåda guldklimpen.
Har för övrigt sovit hemskt dåligt i natt då Victor krävde mat varannan timme... Matvrak...Men nu sover han som en stock och jag måste snart väcka honom...synd... men man kan inte gå ner till BVC i pyjamas...särskilt inte när den luktar sur ersättning.. och nej...amningen går inget vidare så jag ska helt enkelt skippa den. Känner mig absolut inte bekväm med den och Victor fattar liksom inte att han ska suga...

Nej nu ska jag få upp resten av familjen...


Uppdatering

Ja nu är han äntligen här! Victor föddes den 2 mars kl09,05 med akut kejsarsnitt efter 32 timmars jävla slit!

Världens största tack och miljoner rosor och kramar till Jenny och systeryster Johanna för all hjälp och stöttning under förlossningen och dagarna efter. Ni är guld värda!

Sitter just nu hemma hos mamma och pappa på en väldigt seeg internetuppkoppling men ville bara ge er lite up-to-date.
Jag mår hur bra som helst, dock lite trött men det är som det är.
Nu är det dags för några timmars sömn.........zzzzzzzzzzzzzzz