Oooppsss

Det var visst lite länge sedan jag skrev här. Men lusten och orken har inte funnits helt enkelt.

Har varit hemma en vecka nu från jobbet pga ryggen och att jag har haft lite känningar i bäckenbenet. Inte alls skönt...

I dag är det dock ganska bra och jag har varit ute och gått med Johanna och pappa i en timme i Sanna-skogen. Det blev lite grusväg och terräng. Får väl se hur det artar sig om det fortfarande känns skönt i ryggen efter det.
I morgon ska jag jobba och ska äntligen få jobba med Jenny, i alla fall två timmar.
Malin G jobbar sista dagen idag och sen går hon hem på havandeskapspenning, skönt för henne! Hon är ett perfekt exempel på hur bra man kan må när man är gravid. Det är först nu på slutet som det har kännts tungt, har hon sagt. Hon har världens sötaste mage!

Vi var till banken i går för att undersöka möjligheten att köpa ett hus som vi  ville ha. Det kostade dock 1,4 mille och det fick vi inte! Så det blir väl att bo kvar här ett tag till....suck...men vi är ju inte trångbodda, vi har ju ett rum till bebisen och ett till oss. Ingen fara än så länge.

Nej, nu måste jag hänga lite tvätt och sen så ska jag nog röja lite i garderoben..

So long!!

Trasig rygg men jobb ändå

Var hemma igår pga min jävla rygg... Inte ett dugg kul alls.....
Men idag så ska jag jobba 10-19. Hoppas bara att jag inte behöver stå på bordet. Det är den sämsta arbetsstationen för mig och min rygg just nu...

Har börjat äta järntabletter nu på barnmorskans rekomendation. Ska dit den 4 november och ta blodprov (ryysssss..) igen för att kolla blodvärde och socker.

Nu måste jag tyvärr dra vidare för jag tänkte börja med beställningen lite innan jag börjar jobba i produktionen.

Later!!

8-15/22-00.30

Så ser mitt arbetspass ut idag.... Eftersom vi har lite kort om folk på jobbet så ska jag och Malin in och hjälpa Leon på closing. Inte så kul att göra allt själv...

I förrgår natt så låg jag i feber hela natten, ungefär 39 grader. Har normalt 36 så jag kände mig mer än död... Det är ju lite knivigt också när det är en själv som öppnar, så vem fan ringer man och sjukanmäler sig till? Bara att knata till jobbet och försöka få in nån annan. Tur är ju att jag hade Aura där, även Malin kom vid 10. Gick vid 11 och soooooov hela dagen. Idag mår jag mycket bättre och är bara förkyld och lite ont/slemmig i halsen men hanterbart.

Blir nog till och slappa framför tv:n nu för Jimmy VÄGRAR att åka och hämta Tusse hos min mamma och pappa. Så nu ska jag vara sur och bitter tills jag får min vilja igenom...he he he.... Vi behöver handla också men det kunde han ha gjort på dagen. Inte ens utanför dörren har karln varit idag.... Och han snackar om att han är trött...Bah!!

Vi har sett vårt knytte!

Åh så lycklig man kan vara, av att få se en bild av ett foster. Men inte vilken foster som helst utan vårat!!!!!

Trodde jag skulle börja gråta, så lättad blev jag över att se att det verkligen var nåt där inne, och inte bara lur....

Väntar nu på en köttfärspaj som står i ugnen och är klar om 5 minuter. Det ska bli gött. Har just nu jätteont i huvudet men det är nog för att jag har varit så spänd idag.


I dag är det dags

för ultraljud och jag är jättenervös......

Tänk om det inte är något där inne, att det bara är lur och skoj....Tanken har ju slagit mig många gånger efter att haft så många bakslag... Men å andra sidan så varför har jag då mått som jag har gjort? Mått illa, trött, stränar och drar i magen...

Sen så borde väl barnmorskan sett på alla prov de har tagit...tycker man ju iallafall....

Men hur som helst så ska det bli spännande!

Tyvärr har jag gått och blivit förkyld och har ganska ont i halsen. Hade även feber tidigt i morse men inte nu.
Inte ett dugg kul...

Uppdaterar mer efter sjukhusbesöket!

Later!!

Klippning, tatto och lunch på stan.

Var och klippte mig i morse hos Pia på Clipodrom. Är helnöjd! Så nu har jag lugg och ganska så kort och uppklippt. Ska även färga det men får ta det nästa månad. Lagomt att klippa luggen då också...

Sen mötte jag upp Jenny på stan för att följa med henne att hålla handen när hon tatuerade sig, hos Johan på Ecxlusive Tattoo. Den blev helcool! 6 stycken stjärnor i svanken lite osymetriskt med skuggor och lite blingbling. Ska lägga in bild på den sen. Är hos Jenny nu så jag tar det när jag kommer hem. Vi har varit på Scoore och ätit lunch. Fläskfilégryta med ris. Mycket gott. Nu väntas det kaffe och det ska bli såå gött!

Ska väl dra en sväng förbi jobbet och hämta upp mina nycklar som Malin har lånat. Sen MÅSTE jag städa badrummet, för det är så stökigt där.

Nu ska jag vara social med Jenny!

Häddå!!