Måndag

Har varit ledig i dag, men fick ingen sovmorgon för det. Per-inge och Åsa skulle åka tidigt så det var bara att knalla upp och göra frukost. För det kan ju inte Jimmy göra...Nej...det rubbar ju hela hans morgonrutiner... I bland blir jag bara såå trött på karl.... Men trots det så älskar jag honom mer än livet... Speciellt nu för tiden..

Vi var iväg på hälsosamtal idag och det kändes bra.
Nu väntar jag på att syrran ska höra av sig. Tänkte åka hem till mamma och pappa sen och hämta Tussebusen. Är lite Tussesjuk nu....

Fredag

För första gången på två veckor så mår jag inte illa. Inte ens när jag vaknade. Så det känns skönt. Mådde bara lite illa innan vi åt lunch.
Lunchen intogs på Score tillsammans med min kråka Jenny. Vi gjorde stan idag. Dock inte så mycket shopping förutom det nödvändigaste på Apoteket..... Ok då....Jag var faktiskt inne på Make Up Store....men jag har ju sålt en klänning och fått 400 kr för den så det var jag värd. Kan liksom inte leva utan deras Tee Eye Gel...

Sen när Jenny drog till jobbet så åkte jag till Centralsjukhuset och fixade en ny patientbricka. Tänkte göra en åt Jimmy också men man måste göra det själv och visa leg, så han får snällt åka dit själv... När jag skulle gå in ringde mobilen och det var Tove. Hon var hos Fredrik tvärs över gatan, så hon mötte upp mig vid huvudentrén så gick vi och fikade på Wayne´s. Var in på apoteket och köpte skavsårsplåster för jag var så smart att jag satte på mig ett par nya skor i förmiddags när jag åkte in. Visste ju inte att jag skulle vara borta hela dagen... Så nu har jag ont i fötterna...bättre det än illamående i allafall...
När jag åkte hem tog jag en sväng till ICA och köpte lite grejor tills i kväll. Vi ska äta Grekisk pytt i panna a`la Viktväktarna. Hur gott som helst!!!

Men nu ska jag nog se om jag hittar dammsugaren....Den gömmer sig som vanligt......

I morgon ska jag jobba förresten. 8-17 både lördag och söndag... Ska bli skönt att komma tillbaka, även om jag längtar efter semestern. Men det är inte så kul att vara hemma när man inte är sjuk på riktigt utan bara mår illa av alla lukter som finns på jobbet. Svårt att förklara hur man känner, för allt luktar verkligen BLÄ!!

Aja...see you!!!!


Arn och pizza

Blev storhandling på kvällen när Jimmy kom hem.
Svängde förbi Stadium och kollade på skor. Med kom två par skor till mig, ett par sandaler, en tshirt och skosnören till Jimmy. Syrran är en bra försäljare hon...

Sen var det Maxi som stod på programmet. 4 fulla kassar. Våra förråd behövdes fyllas på rejält...
Vi köpte även Arn på dvd. Jag älskar den filmen. Längtar verkligen tills augusti då den andra och sista filmen har premiär.
Sugen på pizza var vi båda två och det blev en calzone var, dock barnportion för mig. Orkar inte sätta i mig en hel stor pizza själv.

Fick tips på Apoteket om illamåendet. Postafen heter en åksjuke-tablett. Den hjälpte faktiskt, förutom att jag sov middag i ca 2½ timme efter det att jag tog den.. Aja...

Nu ska jag gå och lägga mig lite och läsa tror jag. Är trött ändå, trotts min middagsvila...

Till helgen kommer Åsa och Per-Inge. Det är ju arvikafestivalen nästa helg, och de jobbar på den. Mellanlandning hos oss då.
Skulle ha hämtat hem Tusse i morgon men det går ju inte då. Får ta det på måndag em.

God natt!!

Onsdag

Åh fy vad jag mår dåligt i dag. Har spytt lite (för första gången, har bara mått illa innan) samt att jag har fått feber och ont i halsen.  Har väldigt mycket slem i halsen så det kan var därför jag spydde.. Så inget jobb för mig idag heller... Hoppas att illamåendet går över snart så att man kan känna sig lite normal i allafall. Inte så kul att vara hemma och bara va... Men men... Måste ner till affären sen, och apoteket. Tur att det är så nära..

Nej nu ska jag krypa ner igen..

ha det!

Tisdag

Ska snart dra till jobbet. Börjar 12 men orkar inte sitta här och vänta. Blir bara ännu tröttare än vad jag är.

Så so long!

Just det.... Viktväktarna är över för min del...dock väldigt bra skäl....

Midsommar är över för i år

En mycket nykter tillställning i år. Åt desto godare mat och badade bubbelpool... Jättekul och precis lagomt.
Just nu har jag jättetråkigt.. Vet inte riktigt vad jag vill göra. Jimmy försöker komma på saker om tex åka och hälsa på hans pappa och Ingrid, åka till Jannicke...osv... Har absolut ingen lust med det!! Det enda stället jag kan tänka mig att åka är hem till min mamma och pappa...

*fy fan vad illa jag mår*

Fy fan

vad det regnar!
Hoppas att det ger sig tills Jimmy ska cykla hem. Annars kommer han se ut som en dränkt katt!

Nu ska jag lägga mig i ett varmt skönt skumbad. Jag fryser.......

Vistelsen på jobbet blev kort i går

Mådde ju hur bra som helst när jag åkte... Men efter en stund på board så började jag må jätteilla. Har känt lite till och från men inte tänkt mer på det..

Är hemma i dag också för det är inte så mycket bättre..

Ja, jag har varit ner till apoteket. Väntar med det tills i morgon bitti....

*hoppas, hoppas,hoppas, hoppas, hoppas, hoppas*


Det regnar

och blåser ute. "Kul"! Nej, inte ett dugg....

I går var det Johans sista dag på jobbet. Vi åt jättegod tårta som Malins syster hade gjort. Den var grön med en midsommarstång på och smakade hallon och päron. Hur god som helst.. Och ja...jag syndade...men det var den värd!

Alla AL hade en diskution om huruvida vi får lönen före midsommar eller inte. Jag och några till hävdade att det får vi....Men fan heller!!! Zandra ringde till Stefan på lönekontoret (som för övrigt måste vara världens dummaste och drygaste människa...) och frågade. Men nej då.....  När man ringer till löneavdelningen på vårat jobb nu för tiden så känns det som om man blir idiotförklarad varenda gång man frågar nåt.... Det var bättre när Åsa jobbade på den avdelningen...

Kul när man har 11 kr kvar på kontot fram tills lön.... Tur att man har snälla föräldrar så att man kan låna liten lapp tills på onsdag.
Annars blir det ingen rolig midsommar.... Vi ska till Sara, Erik och Oliwer i Kristinehamn. Och lite gott vill man ju äta...

I natt har jag sovit som ett litet barn, mycket tack vare att Tusse inte är hemma. Han höll mig vaken nästan hela förra natten så jag sov väl totalt 2½-3 timmar... Inte ett dugg roligt. Dagen på jobbet blir inte så jäkla rolig då...

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och fräsa iväg till jobbet. Jobbar 12-21... inte så kul men men....

ha det!!

Wohoo!! -1 kg till!

Vaknade jättesent idag. Gick inte upp förrens 11.45..

Tog en promenad tillsammans med Carin på ca 40 minuter. Skönt för både kropp och själ, kände jag.
Sen var det bara att slänga sig i duschen och dra in till stan för date med Jenny och vårat uppdrag... Vad det var talar jag inte om....kanske i möra...

Sen var Jenny med mig till VV och där fick jag positiva besked. Har lyckats gå ner 1 helt kilo till. Mamma däremot har fuskat mycket... Maria-Therese ville se hennes checklista! Ha ha....det ska bli intressant... Hon har nog inte fört en checklista på vääldigt länge... Och tyvärr visar det sig på vågen sen om man har slarvat..
Ja, ja...det kan ju bara gå bättre nu. Hon är ju snart i mål på sin målvikt i alla fall.

Själv har jag gått ner totalt -16,7 kg, och jag har 1,3 kg kvar tills min nästa guldstjärna. Mitt mål är att gå ner 4,5 kg till tills Gotland! Hoppas att man lyckas.. Men nu har jag gått ner nästan 2 kg på 2 veckor, så det kan ju gå. Det är mitt mål i alla fall.

Nu ska vi nog åka ut med Tusse till mamma och pappa...kanske...

Sommarkatt

Snodde denna berättelse från Zandra, hoppas jag är förlåten.. Men jag blev helt tårögd när jag läste detta.
Alla som känner mig vet att jag bara älskar djur, speciellt katter...


En röd liten stuga med familj och två barn. En röd liten stuga omgiven av grönt. Den röda stugan är inte längre röd, den är grå nu allt det gröna är borta och det är vitt överallt. Familjen är borta, var finns dom? Varför är inte dörren öppen? Hur mycke jag än försöker, kommer jag inte in. Dörren förblir stängd. Jag ligger utanför dörren i dagar, nätter och månader. Men den öppnas inte. Var är den snälla familjen? Var är alla smekningar, och var är min mat?

Jag hör någon komma och jag reser mig på ostadiga ben. Det är pappa, å vad glad jag blir!!! Men han ser mig inte, och märker mig inte när jag lätt smeker mot hans ben. Nu tittar han på mig, men det är något som är fel. Han stöter undan mig och fortsätter mot uthuset. Han hämtar något och försvinner snabbt, fast han hör hur jag jamar så bryr han sig inte om mig. Jag står kvar ett tag ifall han kommer tillbaka. Men jag märker hur trött jag är. Hungern sliter i mig, och jag går sakta tillbaka till min plats utanför dörren. Jag lägger mig på den kalla stentrappan.

Snön faller ovanför mig, täcker mer och mer av min kropp. Jag slumrar till och tänker på sommaren, öppna dörrar, smekningar och mat Minns hur barnen lekte och skojade med mig och tyckte att jag var världens gulligaste katt. Minns hur vänliga alla var. Men nu är det kallt och alla människor är borta.

Pappan var så bitter och kall, varför? Vad har jag gjort som är så fel? Jag älskar ju honom, pappa! Min päls är nu tovig och ena ögat igengrott av var efter ett slagsmål med en vildkatt. En vildkatt som kanske haft det som jag men som klarat sig. Jag spänner öronen en sista gång ifall någon kommer, men det är så tyst.

Kylan biter i mig, men jag tänker på sommaren och känner mig varm. Snön har nu täckt hela mig, men jag känner värmen från sommaren. Jag känner sommarens sol värma min kalla kropp, jag ler o minns, och sluter ögonen för evigt...


Jippie! Min medeltidsklänning är klar!!

Och jag har sytt den helt själv. Snacka om att vara stolt!! Visst har jag fått sprätta, sytt om, sprättat igen, tänkt så att det har knakat på hela Hemvägen, men jag lyckades! Och den blev hur bra som helst. Fick sy in den hela 9 cm på varje sida i midjan, och det är ju kul det med.

Nu sitter den som ett smäck! Skönt att ha allt klart nu, innan semestern så att man inte sitter där i sista sekunden och syr och nästan sliter sitt hår.

Nu ska jag hoppa i badkaret och börja fixa lite innan jag ska iväg på möte. Blir dock 20.00 istället för 19.

Later!

Då var det onsdag

I kväll är det regionalt AL-möte. Vi ska vara hemma hos Eva. Så jag ska inte jobba nåt idag. Bytte bort hela tiden istället. Får väl sota för det i slutänden men det löser sig nog. Den eviga frågan är ju: Vad fan ska jag ha på mig....

I går diskade jag och Angelika gjorde pappren. Gissa om jag är svart om händerna ÄVEN om jag har skrubbat dem.... Jag får väl troligen lägga mig i blöt i badkaret.... men det är ju bara skönt.....

Ska försöka att sy färdigt min klänning i dag. Känns som om det är skönt att ha det gjort. Sen återstår bara att hitta tyg till Saras mantel. Att det ska vara så svårt att hitta något billigt och bra ylle/ulltyg. De flesta tyger jag har sett går på allt mellan 150-249 kr metern. Inte undra på att färdigsydda mantlar kostar 1200 kr och uppåt....

Nä, nu är det symaskinen som gäller!!

Ha det så länge!!



Tisdag

I dag ska jag jobba closing. Inte det roligaste man kan göra kanske, men någon måste ju göra det också...

Har sytt färdigt Jennies klänning! Stolt! Skönt att ha det gjort och stryka det från min "detta måste fixas före vecka 32-listan"

Lagar mat för fulla muggar också. Potatisklyftor, bacon och ägg till Jimmy och pasta med lax och spenat till mig.
Jag ska snart hoppa in i duschen också. Börjar 14.45 idag för vi har al-möte.
Måste hinna ner till Ica med ett returpaket till Ellos också. Ska skicka tillbaka sandalerna jag köpte. De är alldeles för små. Ändå tog jag rätt storlek men mina fötter är för tjocka....fan.....annars var de väldigt snygga...men men...

Nej nu måste jag sätta fart!!

Hej då!

Helgen som var + lyckad nedgång!

En mycket varm och rolig helg har det varit! Åsa och Per-Inge var här, för vi skulle alla på dop på lördagen.
Då blev jag och Jimmy gudföräldrar till Philip som är Jannickes och Jockes yngsta knodd!
Det är jättegott med banan!
Här matar jag honom med banan. Gott gott!!

Har även tagit premiärdoppet för denna sommaren! Vi var ut till Skutberget på lördag em. Vääldigt varmt och skönt!!

Vägde mig i morse på VV. Hade gått ner 0,8 kg! Gött gött!!
Sen blev det lunch med Halta Jenny och en tur på stan. Nu sitter jag mest och väntar på att Jimmy ska komma hem för vi ska ut och gå en timme med stavarna! Många aktivitetspoints där! 10 st för att vara exakt!

Lite fler bilder kommer här....





Spelade lite amerikansk fotboll i fredags kväll.... och en sak har jag lärt mig...Man ska inte ha vita leggings på sig.... de är dock inte så vita längre...snarare vääldigt täckta med gräsfläckar.....oops!!

Skatteåterbäringen......tjoff.....borta..........

Fastän det är ju faktiskt på en planerad utgift! Bokade nämligen båtbiljetterna till Gotland förut. 1670 kronor väck!

Idag skulle jag ha tränat, men som vanligt blev det inte av.... Varför ska jag alltid lyckas göra nåt med ryggen på jobbet varenda gång??? Som t ex bära leverans...
Men vad fan gör man..... Den som tar leveransen hos oss är ju segare än segast, tyvärr....Det går inte fort....Den enda gången personen gör nåt snabbt är när den pressar kartonger och sopor. Det är tydligen favvo-görat hos oss... Och leka med högtryckstvätten på måndagar.... Men han är bara för goo den "lille" spjuvern....

I morgon drar den nya kampanjen igång hos oss....

Så besök en Burger King resturang på lunchen vettja!!!(=ja, vi behöver fler gäster...)

So long!!

Aldrig får man vara ifred....

.....från jobbet.....

Är det inte det ena så är det det andra.... Chefen ringde och frågade om jag hade min timrapport färdig. FAN!  Den skulle ju jag ha gjort i torsdags men då blev jag ju ledig istället... Smarta jag... Så nu får jag snällt gå upp och dra dit och fylla i den. Det går ju på mindre än 5 minuter men ändå...

Ska dra ut till mamma och pappa sen. Tror faktiskt att jag ska ta cykeln, så har jag fått dagens motion. Sen får vi väl se om jag orkar cykla in till stan igen när det är Viktväktarna. Pappa har ju cykelställ på bilen annars :)

Nu är det frukost!!

Bye

Bilder från helgen!

Här kommer några bilder...












Nu ska jag gå och lägga mig och invänta CSI, för TV det är det sista jag har kollat på den här helgen!!

Grym träningsvärk i benen har jag nu, känner jag. Och vilka bonuspoints jag har dragit in!! Jippie!!
Så jag behöver inte känna mig skyldig för att jag både har ätit hamburgare, pommes frittes och druckit öl!!

So long!!