En kråkbebis är född! Mamma mu så glad att hon gråter!

Satt och slötittade på tvn igår kväll... Halv 9 ringer telefonen från dolt nummer. "Ååå en telefonförsäljare igen.." tänkte jag, men ack vad jag bedrog mig!

"Hej" hör jag i andra änden. Det var Jenny som ringde. Och så hör jag det gulligaste lilla ljud från en nyfödd liten powerpingla! Och tårarna bara strömmade ner för kinderna, så lycklig blev jag!!!!!!!

Min lilla kråka har blivit kråkmamma!!!!!!

Hej hopp vad det gick undan!! Så sent som i måndags satt vi i soffan och pratade om vad barnmorskan hade sagt; att det kunde komma närsomhelst nu... Tur att vi hann och titta igenom den där kassen med bäbiskläder. Hoppas bara något passar för lillsosa var ju "bara" 48 cm lång (hela 9 cm kortare än storklossen Victor ;))

Tyvärr har vi varit lite sjuka här, men som tur är så är vi inne på det sista dygnet på vår konvalecent så det har ju gått 48 timmar sen sist. Vill bara dit och sooosa på både bebis och kråka!


Powerpuffpinglorna på Carin och Niclas bröllopsfest i Oktober 2009.


Det här med att blogga...

.....är jag väldigt dålig på, i alla fall sen Facebook kom med i bilden..

MEN

Jag vill inte ge upp bloggen för det! Så här kommer mitt första inlägg i år.

Victor har inte haft något krampanfall sen den 11 november. Känns skönt. Men nu har det dykt upp andra "problem". Han har blivit vääldigt trött av sig och vill helst sova ca 2-2½ efter han har vaknat. Tror dock att han har lite för hög dos med medicin. Det känns som om det börjar "läka ut" och då kanske vi behöver sänka den liite.

Har pratat med Barnkliniken idag och i morgon ringer vår epilepsisköterska upp oss. Vi fick en tid lite tidigare än vad vi var bokade på hos vår neourolog Karin. Det känns ju också skönt att man får hjälp snabbt.

Till helgen ska vi åka ner och hälsa på Mia, Matz och lille Hampus i Frändefors. Vi har inte setts på 9 månader nästan, så det ska bli riktigt kul!

Sen på vägen hem ska vi stanna till i Mellerud för lite födelsedagsfika hos Johanna. Hon fyller 29 år på fredag.
Ett år kvar och sen är hon också medlem i klubben!
Nu blir det frukost för min del och lite dolande med kläder inför helgen.