Söndag och Mors dag.

Japp... Trots att det är söndag ( den dagen man borde ha sovmorgon..) så har jag varit i farten sen 05.30.. så även Victor..
Han somnade väldigt sent igår, tror klockan var närmare 21 innan han bestämde sig för att somna. Just nu sover han sin frukostlur så det är såå lungt och skönt här hemma nu. Jimmy sover ju som vanligt än...och ingen är väl förvånad...

Just nu är det 15 grader i skuggan och klockan är inte så mycket. Det blir en fin dag idag också. Dock var jag inne mestadels av dagen igår och dolade lite inomhus. Tog dock en promenad alla tre i går em/kväll istället.

Me and I kläderna har kommit och de är såå fina. Dock lite för stora än, men han kan ha sina 3/4 byxor som vanliga byxor nu, och det gör ju inget. Det är ju inte så att han kommer att slita ut den innan de blir "rätt" längd.

Nä, nu ska jag gå och fixa med tvätten lite.

Ha en underbar Mors dag alla mammor som läser detta! Det ska i alla fall jag ha!

Oj då...

Inte lätt att hinna med att blogga mellan alla blöjbyten och matningar och rapningar och skrikkvällar, promenader och nattningar...suck....

Var ner till Frändefors i helgen. Victor var inte på sitt bästa humör tyvärr... Men det har nog med vällingbytet att göra. Tänkte försöka byta till Nan 2 men bytte ut ett helt mål istället för att ta 50/50. Inte bra alls. Resulterade i förstoppning och en jävla massa skrik och gråt. I måndags kväll var det värsta vi varit med om. Han skrek och skrek och till slut hade han knappt nån röst kvar... Fick lite panik och vi åkte hem till mamma och pappa. Han var lugn i bilen men sen när vi kom hem till dem så drog han igång igen. Så mamma försökte trösta Victor och pappa tröstade mig. Vilken syn....
Men efter en liten promenad med mormor så somnade han av utmattning. Vi sov över där, jag och Vicke. Han sov konstant mellan 22-07. Dukigt pojke.
På morgonen fick han Baby Semp Bifidus och minifom.
Tog sen en promenad på lite över en timme tillsammans med pappa och Lisbeth, min faster.
Som tur är släppte det i magen för Victor under förmiddagen.
Ingen var gladare än jag..mjöligtvis Victor då...

Nej nu ska jag underhålla Victor lite!

Onsdag

Ser ut att bli väldigt fint väder idag. Klockan är 9 och det är redan 14 grader ute. Bådar gott i allafall. Det blir nog en promenad till stan efter 11 när lilltrollet har fått sin mat. Men först blir det att läsa tidningen, dricka upp kaffet, hänga lite tvätt och börja kolla över vad som ska packas ner inför helgen.

Over and out!

Long time

När ska man hinna blogga? Jo, sent på kvällen eller mitt i natten.

I dag har jag haft Me & I-party. Vi var 9 stycken och det var jättetrevligt!

Köpte detta till lilltrollet;






Nu ska jag återgå till tv:n. Ser på Krig och fred på ettan.. Mycket bra.

Till helgen blir det resa till Frändefors. Ska bli såå underbart att åka iväg. Och så blir det Victors första långtripp.

God natt och dröm sött!


Försov mig..

Skit också! Lyckades med det jag inte så ofta gör, eller rättare sagt aldrig gör... Att försova mig. Så det blir ingen vägning idag..

Victor sov från 20-tiden igår tills 5 i morse. Duktig kille! Han fick mat och sen gick vi och la oss i stora sängen för lite goos. Trodde att jag skulle vakna när Jimmy gick upp men icke.. Ja ja.... det kommer ju fler måndagar!
Får väl se vad vi ska hitta på idag då. Ser inte så himla lovande ut på himlen.. Men jag måste nog ut en sväng idag i alla fall.

Har pratat om att åka till Stockholm, bara jag och Vicke. Bara över en natt. Det skulle vara så skönt. Sen får jag ju åka tåg också. Tror att det skulle gå jättebra att åka tåg med lilltrollet.

Nä nu ska jag hitta på nåt annat att göra än att sitta och häcka framför datorn.

So long

Fredag

Ser ut att bli någolunda bra väder idag. Dock blåser det lite ute men solen skiner iallafall.
I morgon kväll kommer Åsa och Per-Inge hit på käk. Ska bli mycket trevligt! Måste hitta på något att äta ju. Kanske Grekisk pyttipanna. Den går ju nästan alltid hem. Eller tacos funkar ju också.

Måste städa idag och jag får nog sätta fart med det nu. Lilltrollet har somnat igen och man måste ta chansen när den bjuds..

Dagens agenda

God morgon! Har varit uppe sen 05.15. Min lilla prins har sovit från 20.30 till 05.15. Är så stolt över honom! Visst finns det nätter då han vaknar och kräver nattamat men de är lätträknade. Duktig kille vi har! Nu sover han dock, men han har varit jätteglad hela morgonen och var med vid frukostbordet och hade vilda diskutioner från sin baby-sitter. Skrattade och "pratade" omvartannat.

Idag ska jag träffa BK-brudarna för lunch och sen ut till Hammarö för att umgås med Hanna. Hon har studiedag och syrran kunde inte byta tid på jobbet. Så jag ställer upp som "barnvakt". Tror jag ska dra med mig lite pysselgrejor och se om hon vill sitta och göra lite halsband med mig. Tar väl med mig mitt doppyssel också så att jag får några kort gjorda..

Till helgen kommer Åsa och Per-Inge till Karlstad. De ska på ett möte (troligen inför Arvika-festivalen) och passar då på att komma på fika. Saknar dem varje dag! 

Nej nu ska jag fila lite på mitt personliga brev. Läste i tidningen att Hööks ska etablera sig på Våxnäs och jag vill ju självklart söka dit. De ska öppna i augusti. Vore ju gött för Jimmy kanske att vara hemma lite med Vicke. Och jag är grymt sugen på ett nytt och spännande jobb!

Hej då så länge!

Arg så jag kokar inombords!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5074991.ab

Hur är folk funtade?? Detta gör mig såå arg!  En helt försvarslös 3 månaders gammal baby...

Half baked

Oh shit! I 100 gram Ben&Jerry´s Half Baked glass är det 6 points... Kanske kan vara värt det någon gång... men inte för tillfället.
Bra glassar (eller bättre..) är Piggelin och Päronsplit... Dock inte lika goda som B&J`s glass.

Nä, nu är det natta!!

Det finns en nyöppnad B&J- glassbar i Gamla Stan.....ska nog besökas vid nästa Stockholmsresa...


Nya bud

Blir promenad i alla fall. Ida ringde och frågade om jag ville ut och gå med hennes föräldrars hundar. Och det finns ju faktiskt regnkläder och regnskydd till vagnen!

Det regnar

Ja inte blir det någon promenad på förmiddagen i alla fall... Det regnar och blåser och jag har verkligen ingen lust att gå ut i det vädret.
Ska pyssla lite med dopinbjudningarna istället. Har skrivit ut dem, så nu ska jag bara montera i hop och skriva adresser på kuverten. Saknar dock 10 st kuvert och 5 kort men det är ju ett tag kvar tills det är dags för dopet.

Nu vaknade visst lilltrollet också.. Ska se om han verkligen är vaken eller om han bara drömmer...


Minus

Japp, vågen visade minus idag! Har lyckats gå ner 1,9 kg på en vecka. Det känns såå gött!!!

Idag har jag inte gjort så mycket. Varit på Viktväktarna, hämtat ut paket på Hydro, promenerat lite med Ida och tagit en kaffe på Max.

Hoppas att det inte är för dåligt väder i morgon förmiddag. Då blir det en promenad med vagnarna igen. Det är gött att gå i uppförsbackar med vagnen. Blir liksom lite extra träning då... Fasen vad sugen jag är på att börja träna lite igen.  Det blir nästa må-bra-grej.. Synd att man bor så himla långt ifrån Friskis och svettis... Fast det kanske är värt att åka tvärs igenom hela stan..

Verkar som om Victor håller på att vakna till nu... får väl se om han vill ha mat... Om inte så går jag nog och lägger mig snart. Har varit vaken sen 5 i morse och börjar bli lite trött i ögat.

So long och god natt!