Tisdag



I dag har vi varit på föräldraträff. Vi var på biblioteket på Våxnäs och det var ganska så mysigt där. Dit ska vi verkligen gå fler gånger. Skönt att veta att man kan lämna tillbaka böcker där även om man har lånat dem på bibblan i stan. Kan ju spara lite tid om man är lite stressad.

Sen tog Ida och jag en promenad till Hydro för att hämta kläderna från Me&I och My Kidoo. Det mesta är julklappar till Victor så det känns som om han kommer att få vääldigt många. Men det är han värd!
Roligast i år kommer nog vara alla snören och omslagspapper.

Sen begav vi oss iväg till Outletten på Blockgatan. De ska flytta och hade utförsäljning. Gjorde några bra fynd.
För 170 kronor fick jag två munkjackor till Victor, ett par strumpbyxor till mig och två t-shirts som jag ska ge i julklapp till Anton och Philip. Hittade tyvärr inget till de andra tjejorna (Tilde, Tuva och Antonia) men jag har nog kommit på vad de ska få.
Avslutade med smörgåstårta hemma hos Ida. Småkillarna fick även de lite käk.

Helgen som gick var jag på hopptävling i Skövde med Marie, Lina, Hanna och Nikki (hästen). Det var lite segt på morgonen för det blev visst lite vin på kvällen före. En flaska rött och en flaska vitt... Hade vi inte varit tvungen att gå och lägga oss för att vi skulle upp på möran hade nog Marie och jag kunnat suttit uppe hela natten och tjötat..hihihi...

I 120-klassen fick hon ett stopp och i 130:n tre nerslag men det såg väldigt bra ut, speciellt sista klassen.
Kom hem vid midnatt mellan söndag och måndag och gissa om jag var trött dagen efter!

Här är Lina och Nikki på Hammarö den 11 oktober. Där tog hon sin första placering i en 130-klass. Hon kom tvåa!

Nä nu ska jag ta och kolla på kläderna som jag var och hämtade förut.

 

Later!


Jaha...

Nu blev det sådär länge emellan inläggen... men har inte haft tid eller inspiration att skriva nåt.

I helgen blir det dop för Emil, förberedelser för söndagens hopptävling och övernattning i Forshaga. Jimmy ska vara själv med Victor en hel natt! Wow! Ska bli såå spännande detta...he he he... I bland måste man lära sig den hårda vägen!
Ska ju förbereda lite (jag har faktiskt ett hjärta...) åt honom som t ex medicinen, göra i ordning lite "matlådor" till Victor mm mm. Tror nog det går bra detta ändå.

Har haft både Me&I party och MyKidoo party. Och gosch vad Victor kommer få fina kläder i julklapp!

Jenny har nyss varit här på fika och assisterat mig lite med Victor (har tvättstugan..) och rekat lite angående hennes och Henriks flytt till Hemvägen. De ska bo i en sån lägenhet som vi har, fast utan vägg mellan köket och "matrummet" ( Å NEJ INTE ETT DUGG AVIS....). Ska bli skönt att ha henne ännu närmare! Kanske kan träffas lite mera då.

Kan ju tala om att Victors EEG är bättre. Det var det i alla fall i början av oktober. Vi var i väg i går igen men har inte fått nått svar än. Tror att det var bra det med, men man vet ju aldrig. Han har i alla fall förändrats till det bättre i humör och det syns på hans ögon att han är piggare. Så nu är det full rulle här hemma både i gåstolen och på golvet.


Victor och Jimmy på hotellet i Älvsjö när vi besökte UNDERbara barn-mässan i början av oktober!


Nä nu hinner jag inte sitta här längre...

Kram kram