Jaha...

Nu blev det sådär länge emellan inläggen... men har inte haft tid eller inspiration att skriva nåt.

I helgen blir det dop för Emil, förberedelser för söndagens hopptävling och övernattning i Forshaga. Jimmy ska vara själv med Victor en hel natt! Wow! Ska bli såå spännande detta...he he he... I bland måste man lära sig den hårda vägen!
Ska ju förbereda lite (jag har faktiskt ett hjärta...) åt honom som t ex medicinen, göra i ordning lite "matlådor" till Victor mm mm. Tror nog det går bra detta ändå.

Har haft både Me&I party och MyKidoo party. Och gosch vad Victor kommer få fina kläder i julklapp!

Jenny har nyss varit här på fika och assisterat mig lite med Victor (har tvättstugan..) och rekat lite angående hennes och Henriks flytt till Hemvägen. De ska bo i en sån lägenhet som vi har, fast utan vägg mellan köket och "matrummet" ( Å NEJ INTE ETT DUGG AVIS....). Ska bli skönt att ha henne ännu närmare! Kanske kan träffas lite mera då.

Kan ju tala om att Victors EEG är bättre. Det var det i alla fall i början av oktober. Vi var i väg i går igen men har inte fått nått svar än. Tror att det var bra det med, men man vet ju aldrig. Han har i alla fall förändrats till det bättre i humör och det syns på hans ögon att han är piggare. Så nu är det full rulle här hemma både i gåstolen och på golvet.


Victor och Jimmy på hotellet i Älvsjö när vi besökte UNDERbara barn-mässan i början av oktober!


Nä nu hinner jag inte sitta här längre...

Kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback