Advent

Till söndag är det första advent. Så jag har hängt upp julgardiner, satt fram ljusstakar och hängt upp adventsstjärnor. Mycket mysigt. Nu är det bara snön som saknas.

Denna vecka har varit hektisk.

I måndags var det besök hos barnmorskan för cellprov, sen till Hammarö för att träffa min barndomsvän Jenny som var hemma på besök. Hon bor för övrigt i San Fransisco. Hon var hem en sväng för att doktorera i mikrobiologi så nu är hon DOKTOR!
På kvällen var det dags för viktväktarna. Vi fick nytt program presenterat för oss. Pro Points. Det har funkat jättebra denna vecka, så jag hoppas i allafall på minst 0,5 kg nedgång så att jag får min andra guldstjärna!

Tisdag kväll var jag även då till Hammarö för My Kidoo-party med mina gamla klasskompisar från grundskolan. Vi kom fram till att det var 25 år sen vi började ettan i lågstadiet. Tänk vad åren går!

Onsdag var det dags för en lunch på stan med Jenny "kråkan". Och en liten sväng på stan efter det.
Och sen var det Oriflame-party hos Ida.

Torsdagen trodde jag skulle vara fri från åtaganden... Men det visade sig att det var Tupperware-visning hos Ingrid som jag hade förträngt... Så vi åkte dit alla tre. Mycket trevligt!

Nu sitter jag och väntar på en tjej som heter Helene som ska kolla på mina kläder som jag har ute för försäljning på Blocket. Hade storrensning i helgen! Rensade ut det jag inte vill ha kvar och sånt som är för stort. Blev en hel Ikea-kasse!

I helgen blir det Julmarknad på Sockenstugan ute på Hammarö och på söndag blir det Skyltsöndag med vår lilla familj. Ska bli så mysigt!

Känner på mig att Victor vaknar snart. Han somnade runt 8 så han vill nog ha lite och käka nu när han vaknar. En yoghurt blir nog bra!

Syns!