VAB

I dag är jag hemma och vabbar. För första gången!
Victor har åkt på ögoninflamation och det är vääldigt smittsamt. Så inget dagis i morgon. Idag skulle jag ha jobbat closing, men pga smittorisken så är jag hemma idag och i morgon. Inte så kul att smitta ner hela Karlstad!

Mamma och pappa skulle ha haft Victor i em men så blir inte fallet. De skulle även hämtat honom i morgon men nu får han två dagar med mammagos istället. Inte helt fel det heller, även om jag skulle ha behövt jobba för inkomstens skull...Men vad gör man?

En rolig sak som har hänt är att vår lille parvel har börjat gått! Såå kul och det är full fart när han är vaken.
Just nu sover han. Slocknade framför tv:n i min famn när vi såg på Dumbo förut.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och skriva lite protokoll från gårdagens AL-möte.

So long!

Söndag

Nu står det 1-1 i matcher mellan Färjestad och Skellefteå. Det var en väldigt rolig match igår. Full fart i HELA matchen och inte bara i tredje perioden som det brukar vara.

Jag och Victor har varit hos mamma och pappa på Hammarö i natt. Jimmy hade kompisar hemma i går och de skulle dricka öl och spela spel. Då det kan bli lite högljutt då så ville jag inte att Victor skulle störas av dom.

Victor har sovit hela natten och vaknade kvart över sex, pigg som en lärka. Vi går upp senast sju varenda dag för han måste ha sin medicin klockan 7.

Nu sitter vi och ser på Playhouse Disney, Victor sitter i morfars knä och dricker smultrondryck, jag bloggar och mamma lagar kalops som vi ska äta senare idag. Tror att Victor tycker om det.

Victor har lärt sig säga Tusse. Inte helt perfekt, det låter mest "ussss". Men ändå!

Just nu regnar det. Mycket skönt, för då försvinner snön mycket fortare så att det blir grönt och vår! Fyller ju år om en månad och vi får väl se om det blir några vitsippor tills då!

Hej då!


Victor 1 år!




Nu har vår stora kille fyllt ett år! Kalaset var förra helgen, men tyvärr var Victor inte på humör alls för kalas.
Inte så konstigt kanske, med 39-40 graders feber sen torsdagen, hosta, förkyld och ont i halsen.
Så på söndagen ställde vi in barnkalaset och drog i stället in till Gripen där det konstaterades Streptokocker (vanlig halsfluss alltså..) och ytterligare en medicin att hålla reda på. Kåvepenin tre gånger per dag i 10 dagar..

Han är betydligt piggare nu. Dagispremiären som skulle ägt rum i måndags blev framskjutet tills torsdagen.
I går var de där över lunch också. Victor hade röjt loss med de få barn som var där (sportlov...) och han var så trött när de skulle äta att han bara satt och gnagde på en korvsnart. Sen gick de hem och han somnade nästan direkt han la sig i min famn. Sen sov han i 3½ timme!! Snacka om trött...

Nu sover han en sväng igen. Vi ska på kalas för Sebastian sen så det gäller att vara utvilad! Och i morgon är det kalas för Victor med hans kompisar. Sebastian, Emil och Naomie är bjudna. Lagomt många ;)

Lite bilder från hans kalas och hans födelsedag



 
Victor 2 dagar gammal



Victor 1 år gammal.

Tänk att ett år går så fort!