Torsdag

Solen skiner, vädret är underbart och jag är ledig. Har dock en hel del att göra idag. Håller på att tvätta just nu, och har kört igång en diskmaskin.

Klockan 13 ska jag vara på Livskraft för lite prat om ev medlemskap där. I går blev det ingen träning, för jag och Jenny hade shoporige på stan. I alla fall jag. Jenny skulle ha sig ett par stövlar men hon hittade inga som var bra. Jo ett par men de var så halkiga . Jag där emot hittade ett par Vagabond- skor som jag har gått och spanat på en tid nu, så jag slog till. Sen blev det även en väst på Kappahl. Allt detta ska jag ha på fredag då vi ska på Takida.
Nu ser det lite dumt ut för jag håller på att gå in mina skor. Tubsockar i låga pumps. Inte det snyggaste kanske men det är ju bara katten och jag som ser det. Och vad jag vet så kan Tusse inte prata människospråk...fast han gärna tror det. Han har hållt låda sen Jimmy åkte i morse....
Ska snart ge igen för dammsugaren kommer snart att åka fram....he he he....hämd ljuva hämd....


Mina nya fina skor!

Nä nu måste jag sätta fart. Ska hinna baka kladdkaka tills i kväll också. Aleovera party i kväll. Har fått tre ordrar redan av folk som inte kan komma. Vi blir nog inte så många...suck....

Tisdag

Snart ska jag bege mig iväg till Livskraft. Hoppas bara att det är fler än bara jag med på passet. Lite pinsamt om man skulle vara själv.

På fredag blir det Takida med Jenny, Jimmy, Lisa och sen vet jag inte om Cilla och Camilla ska med. Det ska bli kul i alla fall. Bara man kan lösa den eviga frågan "Vad ska jag ha på mig" ;)

Kram Candy

Ledig dag - nej du, den gick vi inte på.....

I dag skulle jag varit ledig...men Shahrouz ringde och låt så desperat att jag gav med mig....Jobbade 12-13 i produktionen och sen passade jag på att göra fakturorna som låg och skräpade. Gött att få det gjort. Får väl se hur många som är missade i arbetsboken vid stängningen...

I morgon blir det Body pump på förmiddagen, sen jobba closing. Och på onsdag ska jag på Body Balance på kvällen. Det ska bli skönt.
Och sen har jag varit och reserverat en ny mobiltelefon också. Det blir en Ericsson den här gången med. Den där supertunna saken. Jag vet inte vad den heter...men det är väl inte så många som är så tunna.
Lördagskvällen var trevlig. Vi åt tacos, drack rödtjut, och spelade TP (som jag för övrigt vann, efter vi insåg att vi var helt okapabla till att svara på vuxenfrågorna så vi bytte litte smidigt över till barnfrågorna...) Till och med Jimmy var med och fajtades om platsen...hmm...

Nu ska jag laga lite käk. Det blir lasange med fetaost. Såå gott!!!

:::::::::::::CaNdY::::::::::::::::::beroende av Facebook::::::::::::::::


OER

Idag, av alla jävla dagar....OER.....För vi hade ju inget att göra....Jo då...allt gick åt helvete!!!!!! Ärligt talat...en del i personalen är ju helt jäkla iqbefriade...får jag säga så...jag som är AL???? Skit samma, det gör jag ändå....
De springer runt som yra hönor....även om man säger till dem att de ska var på ett visst ställe...åhhhh.....
Ja ja. Det var Therese´s skift och hon försökte få mig att ta det, men Eva ville att Therese skulle ta det... Så jag blev inte ledsen över det, skönt att slippa.... Nu väntar jag bara på att Åsa och Per-Inge ska dyka upp. Det ska bli så gött med Tacos sen! Och rödvin!!

Kramar Candy!

Ok

Så nu har vi äntligen lyckats enas om en dag för Aleo vera partyt och här kommer det....

Torsdagen den 27 september kl 18.00 är det dags!!!

Nu måste jag sätta fart. Börjar om 1 timme och en kvart och jag har inte duschat eller ätit än....

Kram kram

Trevlig kväll med kollegorna

Åkte hem till Jenny vid 18 i går för att grunda lite med några glas rödvin. Tjatade som vanligt och den traditionella "vad-fan-ska-jag-ha-på-mig" scenen utbröt. Lite mer än vanligt för hon skulle sova i Skoghall i natt och i väg till Ikea direkt efter jobbet, så det skulle väl inte vara så smart att dra på sig partyblåsan med glittret. Men då kom hon på att hon har en stoor liten väska som rymmer allt (till och med tipex!) så där packade hon ner sitt övernattningskitt...du är så jälkla go Jenna!!

Mötte upp Claus och Shahrouz utanför Pitchers. Eva skulle bli ca ½timme sen så vi skulle in och prata över hur vi ska få bättre Mystery Shop.
Beställde in dricka och sen var diskutionen i gång. Gled ju ifrån vår uppgift minst 8000 gånger men men. Vi kom i alla fall fram till en del grejer.
Eva ankom ca 10 i 8 och sen bar det av till Korriander för middag och mer dricka. Dock inte för mig som drack mineralvatten...kände att jag hade fått nog efter 4 glas rödvin...
Till förrätt åt jag Caprece(?) med mozzarellaost och tomat och till huvudrätt blev det grillad biff med pinjenötsbearneise. Mycket gott! Avrundade med kaffe och en hemskt god likör som hette Frangelica. Den smakade hasselnöt och var huur god som helst. Så nu ska jag leta likör. Äntligen hittat någon jag tycker om. Tack Eva!!

Har fått skjuta på Aleovera Partyt en vecka. Antingen 1 eller 4 oktober. Avin, som ska hålla i partyt, kunde inte den 26, och den 27 ska jag på klubbkväll på Make-up-store. Vill väldigt gärna gå på den. Missade den förra.

Nu ska jag sätta i gång och städa, för det är nästan sista chansen som jag får att städa på innan Åsa och Per-inge kommer och jag måste få bort en massa katthår innan dess.

Idag har vi OER på jobbet, för Ian var i City i går...hoppas att vi lyckas bättre denna gång....

Kram från Candy som har liiite liite huvudvärk idag...


Ooopss

Jag menar alltså att jag går closing på TORSDAG  och inte i morgon...trött....svar=Ja

Livskraft

Nu var det gjort. Första passet på 1½ år och det känns bra. Kommer nog ha jordens träningsvärk i morgon men då känner man att man har använt musklerna..  Har bokat tid med Livskraft den 27 så ska vi snacka lite medlemsskap och lite allmänn träning. Behöver alla tips jag kan få. Nu ska det bli ordning på torpet.

I morgon kväll blir det lite möte med de övriga "svartisarna" och även nåt blåbär ( för er som inte fattar: Arbetsledarkollegor och produktionsledare). Chefen ska med också, naturligtvis... 
Så först blir det Pitchers för möte i en timme. Sen blir det Korriander för lite mat och även lite gott dricka om jag känner detta företag och oss rätt. Lyckades hipp som happ att byta till mig closing i morgon så jag behöver inte gå hem i tid. Bara jag är på jobbet klockan 16,00 på torsdag em..;)

Nu är det sängen för jag ska vara på jobbet lite tidigare i morgon för det är programmering av de nya baguetterna. Kan ju starkt rekomendera den nya Sunny Chicken baguetten...mmm...grillad kyckling i baguettbröd med en lättdressing med soltorkade tomater, sallad och rödlök. Mmmm det vattnas i munnen.. Gissa vad det blir till lunch i morgon ;)

God natt!!

::::::::Candy "Sunny Chicken"::::::::::::::::::

image112
Om du är riktigt sugen på chokladglass, köp Ben&Jerry´s Chocolate Therapy.. funkar som terapi också...

Body Pump

Japp, kl 19.30 blir det plågning i en timme frammåt. Men en skön sådan. Ääälskar bodypump.

Tråkig måndag

Jaha...nu har min lediga dag gått...och jag har inte gjort speciellt mycket. Men jag har i allafall ringt och bokat mitt första pass på Livskraft i morgon. Det blir bodypump. Det är såå kul! Jessica bjöd in mig på en gratis träningsvecka där. Hon har nämnligen bytt gym och är numer instruktör på Livskraft.
Hoppas det är bra, för jag vill börja träna igen. Promenader i all ära men jag vill ha mer....
Åsa och Per-inge kommer hit i helgen. Han ska hämta sin mortorcykel.
I dag är det CSI och innan dess ska jag ta ett varmt härligt Hot-Milk bad och sen lite te.

Kramar Candy

image110

Kattfnatt!!

image107
Nu är jag såå busig!!!

image108

Fyllekatt i ölkartong!

image109
Beroende??

Boxningsgala...

Ja det var ju boxningsgala i går kväll i LLA. Och vi väntade spännt på ruchen, men ingen kom....TRODDE VI....
Så kvart i 12, en kvart innan vi stänger hade vi kö till dörren. "Kul".... Vi som låg så jäkla bra till....suck...
Kom inte hem förrens halv 2 och somnade inte förrens runt tre nån gång. En timme senare sätter kattskrället i gång och jamar. Vet inte vad han vill... Går upp och ser om han vill ha vatten (han älskar att dricka från kranen..) men inte det, mat har han också. Lite godis då..jo det slinker ner... Går och lägger mig...och sen är det samma visa igen...
Då hoppar han upp i sängen och lägger sig på min mage och somnar så gott... Ja han är bortskämd...men han är min lilla bebis....och de ska vara bortskämda...

Sen när jag sover som skönast ringer Aura. Shahrouz har inte dykt upp än...och klockan är halv 9!!!! Så han försov sig ganska så kraftigt idag....
Pratade med honom på telefonen förut och han hade kommit lite efter halv 9 och lyckats öppna upp resturangen på en halvtimme.

Till helgen kommer Åsa och Per-inge hit. Det blir skoj.
Och onsdagen den 26 september är det Aleo Vera-party hos mig. Efter 17 men det återkommer jag med...

Nej, nu ska jag sätta på lite kaffe och käka frukost.

See you!
:::::Candy:::::

Fredag

Jenny ringde runt halv 10, och frågade om jag ville komma och leka över lunchen..Det var visst nån tid som saknades...Två timmar kan jag allt ställa upp! Fick avboka min fikaträff med syrran men den kan vi ta nån annan gång.. Nu ska jag äta frukost och läsa tidningen.

Ha det!! Candy

Helgen som gick....

...alldeles för fort..

Anlände till Centralen runt 22, ganska så stel i hela mig. Det är ju inte världens skönaste säten i klass 2...
Åsa stod på perrongen för att möta upp mig, och tur var väl det annars hade jag nog gått runt heela byggnaden för att ta mig upp.. Tror du inte på faan att det började regna när jag kom fram. Varför ska det alltid regna eller snöa så fort jag är i Stockholm????
Åkte sen på en liten mini-sightseeing genom stan för att sedan åka "hem" till Skogås.
Det blev lite dricka under kvällen. Två flaskor vin gick åt. Det var som balsam för själen. Tyvärr tyckte inte mitt huvud att det var lika roligt dagen därpå. Vi tog sovmorgon fram tills halv 12 och runt halv 2 begav vi oss ner till Farsta för att köpa vin till kvällen.

Sen blev det tunnelbanan bort till Hötorget för att besöka Yves Rocher. Shoppade lite där och sen drog vi vidare. En sväng in på Bengans skivor blev det också. Hittade en hel del men köpte inget.
Eftersom Sverige mötte Danmark i fotboll, så var hela stan full i danska fotbollssupportrar. Några svenska såg vi inte till förrens vi kom bortemot Söder. Danskarna hade med sig en uppblåsbar Barbara som vi snabbt döpte till Pia Pulshöjare...ja...vi var ganska så lättroade...undrar om spriten satt i länge??

Nästa stop var Gamla Stan och Café Sten Sture. Vårat gemensamma favvocafé! Där blev det lunch och kaffe. Vid det här laget öste regnet ner, men skam den som ger sig!!! Jag och Per-Inge fick inhandla ett varsitt paraply för vi var inte lika smarta som Åsa, som hade sina fina gummistövlar på sig och dessutom en regnjacka! Jag hade visserligen en på mig också men den var lite för liten så jag kunde inte knäppa den.
Och så fort vi hade inhandlat dem så slutade det så småningom att regna.

En sväng in i några affärer i Gamla stan och sen vidare uppmot Medborgarplatsen. Vi passerade Lush och där köpte jag skumbad (som jag för övrigt snart ska prova, bara jag har skrivit klart här..) i doften Hot Milk.

Bestämde oss för att skippa Gröna Lund på kvällen, och styrde kosan mot en biljardhall. Men där var man tvungen att vara medlemmar för att spela så vi skippade det med.
Det var bättre att ta en fotbollskväll hemma istället.

Vi åt Tikka Masala med ris och naanbröd, och sen, lagomt till fotbollen hade vi glassorgie med 4 (!) olika sorters Ben&Jerry-glass!!! Vi förtjänade det tyckte vi.....
Gick och la oss ganska tidigt (runt 22) men som vanligt så kunde inte jag somna....så jag låg och letade radiokanaler och smsade med Jimmy fram tills klockan var ett eller nåt...Sen slocknade jag som ett ljus...

På söndagen bestämde vi oss för att inta Gröna Lund. Men innan dess så tog vi bilen till Lidingö, där Åsas pappa och hans fru bor. De skulle på middag där senare. Jag fick då en guidad tur genom staden, förbi Gärdet, Kaknästornet, Sveriges Radio, SVT mm mm mm.
Var med upp och hälsade på Åsas pappa som verkade vara en trevlig prick. Fick även äran att klappa Tarzan, som för övrigt fyllde 11 år den dagen.

Tog bussen och tunnelbanan ner till stan för en sväng in på English Shop. Lunchen intog vi på Pizza Hut och sen tog vi båten ut till Gröna Lund. Vi hade 5-kamp (7-kamp blev det tillslut..) och Per-Inge vann!

Lustiga huset besöktes också och det var som att vara barn på nytt. Jättekul!!

Obligatoriska spelet på Chokladhjulet och det gav utdelning i form av 2 kg choklad till Per-Inge!

Gick sen in till stan förbi Nordiska Muséet, längs hela Strandvägen. Vackert promenadstråk.
Klockan var 18.30 när vi anlände till Centralen. Jag hade låst in mina väskor där. Vi sa hejdå och sen blev jag lämnad. Men jag hittade ju ganska bra nu...till och med till rätt spår...Och ända vägen hem....Duktig....hi hi

Eftersom Jimmy hade lagt beslag på kameran den helgen så fick jag använda min mobil, som ändå tar jättebra kort..
Här kommer lite bilder!
image102
Danska hulliganer...Om du tittar på den gröna markisen..så ser du en skymt av Pia Pulshöjare..

image103

image104

image105
På Pizza Hut.

image106

Gladast på Grönan!!

Detta måste bara göras om inom kort!!

Kramar Candy




På tåget

Ja nu sitter jag på tåget och vi har nyss lämnat Flen. Söt kille bredvid mig, det gör ju inte resan sämre precis. Inte långt kvar nu. Ja ja, skriver väl mera sen. Kram Candy

Håltimmar

Eftersom lönekostnaden låg på ca 30 % och den typ ska ligga på 17 ungefär så fick jag ta låångrast...gött...ska tillbaka och jobba klockan 17. Inte ett dugg sugen men men. Nu ska jag åka till Rusta för att handla lite schampoo och spray och sånt skit...

Åsa ringde förut och frågade om jag ville gå på Gröna Lund på lördag kväll. Klart att jag vill!! Har inte varit där sen jag var 5 år och det är ju 25 år sedan! Fan vad kul jag ska ha!!!!!!!!

Kramar Candy

Stockholm

Japp, på fredag åker jag!
Klockan 18.58 går tåget på kvällen. Det ska bli såå skönt att komma iväg.
Tyvärr blir inte träffen med David av för han är i Malmö (av alla jävla ställen). Troligen jobb..gissar jag på..men jag bad honom att höra av sig om han inte, av någon anledning, inte ska åka. Fick mess tillbaka att vi ska ta en fika istället helgen efter.

Ska ringa Åsa nu och säga att jag är "all theres"  hela helgen...men hon vill inte svara. Är säkert på lektion eller praktik..Aja, jag skickade i alla fall ett mess. Så nu ska vi se vad vi ska hitta på istället då..

Idag börjar jag halv 4 för Jenny ska iväg på fotbollsmatch och det är borta så hon ska ha samling 16.00.
Så snäll som jag är så är det klart att jag ställer upp för henne. Hon har ju satt mig att sluta 16 på fredag..snäll tös. Då hinner jag hem och duscha och äta i lugn och ro innan jag ska åka. Halv sju kommer pappa och hämtar mig för att köra mig till tåget. Jimmy slutar ju 18 och han hinner liksom inte hem innan. Han får mötat mig på stationen för hejdå- puss och sånt.
Nej, nu är det dags för lite käk innan jag ska åka till jobbet.

Kramar Candy