Möhippa och Svensexa!

Ja, vår färd gick i går ner till Mia och Matz för deras möhippa och svensexa. Det var såå kul!

Åkte hemifrån vid sjutiden och anlände till Therese och Björn runt halv tio tiden. Fick ta värsta slingervägen för att Mia och Matz verkligen inte skulle få syn på oss.

Therese hade tutat i dem att de skulle åka till Läckö Slott idag och att de kom och hämtade dem kl 11.
Men istället för Björn, Therese och Rasmus i en Saab så kom det en buss med 12  galna vänner och grannar, som där till hade "fina" kläder med sig till de båda och en stor kylbag med öl och cider, som skulle vara slut innan de gick och lade sig... Och ju mer de drack, ju lättare var den ju att bära...hi hi hi..

De fick klä på sig fiina kläder (NOT), Mia fick en lila skjorta, turkos kostym och en slips som matchade Matz klänning som gick i lila och guld. Därtill en turkos sjal och knallrött läppstift. De var såå fina...ha ha ha..Matz hade visst glömt att raka benen...vilket han blev pikad för hela kvällen..

In i bussen och vidare till sexkampen. Det var såå kul och mitt lag vann!!! Och jag var med i Mias lag!!

Det var hoppa säck (modell störst, 16 fullklädda hockeyspelare får plats..), skjuta blåsrör (så nu kan jag jaga..), labyrintspel (jäkligt kul!), skjuta slangbella (modell jättestor), halvrör och golfboll..(den enda gren som vi förlorade..) och balansera en boll på en bräda (det var hinder ivägen så så lätt var det inte...).

Kan ju tillägga att det var sjöblött i gräset och att det regnade till och från. Vi var genomsura om fötterna men glada!

Tog bussen in till Torget och drog runt dem på stan lite och sen parkerade vi våra rövar på Pråmen (jo, de har en i Vänersborg också..). Åt lite nachos, drack lite öl ( men både jag och Jimmy var nyktra för vem skulle köra hem sen? Jag har ju nyss varit sjuk och vill inte bli sjukare lagomt till semestern..) tills klockan var 18. Då kom bussen och hämtade oss för att köra oss tillbaka till Timmervik. Där fick vi se att tältet som de hade satt upp och dekorerat så fint kvällen innan hade blåst sönder och det var bara att plocka ner det. Som tur var så regnade det inte på hela kvällen. Vi grillade och hade allmänt trevligt. Björn dansade även på sin altan, men det var inget golv ditlagt än så det var väl tur att han inte ramlade emellan och slog sig. Han var liksom inte såå nykter...

Här kommer det lite bilder...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback